ATEN CV211 laptop USB consoleadapter

ATEN CV211 laptop USB consoleadapter

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 16-10-2023
Art. nr. 14016848
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. CV211
EAN 4719264644788
Gewicht artikel 0,255 kg

Beschrijving

Directe toegang tot servers voor onderhoud en lokale applicaties - Laptop USB KVM Console Crash Cart Adapter
Deze KVM adapter is een onmisbare tool voor IT managers onderweg. Het verandert een notebook in een KVM console voor snelle servertoegang.

De CV211 laptop USB consoleadapter biedt een directe laptop-naar-computerverbinding voor snelle externe desktoptoegang zonder de noodzaak om software te installeren. Zeer efficiënt in een compact ontwerp, de CV211 biedt bidirectionele bestandsoverdracht, one touch macro's, video opname en schermopname via een USB 2.0 en VGA composietkabel.

De innovatieve virtuele mediafunctie biedt bestandstoepassingen, OS patching en software installaties, evenals diagnostische controles via de intuïtieve gebruikersinterface (GUI) van de CV211, die een gemakkelijke bediening en snelle toegang op afstand mogelijk maakt. De GUI console kan automatisch of handmatig worden aangepast aan de exacte grootte en resolutie van het bureaublad van de externe computer. Hierdoor kunt u het volledige bureaublad van de server bekijken zonder dat u een schuifbalk hoeft te gebruiken.

Bovendien wordt een kabelklemontwerp gebruikt om te zorgen voor netjes kabelbeheer wanneer de CV211 in gebruik en vervoerd wordt. De CV211 wordt aanbevolen als een draagbaar apparaat voor directe serverprobleemoplossing voor IT professionals.

 • USB consoleadapter voor rechtstreekse externe toegang van laptop naar computer
 • Bidirectionele bestandsoverdrachten tussen lokale en externe computer
 • Ondersteunt analoge videoresoluties tot 1920 x 1200 bij 60 Hz
 • Virtual Media maakt applicaties, OS patching, software-installaties en diagnostische tests mogelijk
 • Functies voor het vastleggen van video's en afbeeldingen slaan een record op van acties op afstand voor toekomstige training en probleemoplossing
 • Mouse DynaSync™ – automatische synchronisatie van lokale en externe muisbewegingen
 • Schermtoetsenbord met ondersteuning voor meerdere talen
 • Ondersteunt directe toetsmacro's - definieer toetsaanslagen die specifieke acties op de doelcomputer uitvoeren om taken efficiënt en nauwkeurig uit te voeren
 • De werkbalk helpt gebruikers om eenvoudig alle functies te gebruiken vanaf een bedieningspaneel met één klik in het externe weergavevenster
 • Bureaubladschaling - De gebruiker kan de grootte/resolutie van het externe bureaubladvenster wijzigen
 • Ondersteunt hot-plugging
 • Plug and Play - geen software installatie vereist
 • Firmware upgrade mogelijk
 • Uniek kabelklemontwerp om kabels onder controle te houden

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep KVM-Switches / PC-Shares
Produkt type PC-Share
Kleur zwart
Leveringsomvang 1 x CV211 Laptop USB Console Adapter, 1 x LIN6-04U1-M18G USB Type A naar USB Mini-B Kabel, 1 x Gebruikershandleiding
Aantal PCs 1
Ondersteund PC-Platform USB
19"-inbouw nee
Materiaal (Behuizing) kunststof
Voeding benodigd ja
Hoogte 3.01 cm
Breedte 5.37 cm
Diepte 7.05 cm
Gewicht 130 g
Hoogte verpakking 160 mm
Breedte verpakking 70 mm
Diepte verpakking 130 mm
Gewicht verpakking 0.255 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (5,2 MB)

Download

User manual - English (1,9 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (1,7 MB)

Download

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?