ATEN EA1540 Lekkagesensor, 2 m

ATEN EA1540 Lekkagesensor, 2 m

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 14017251
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. EA1540
EAN 4710469340062
Gewicht artikel 0,06 kg

Beschrijving

De EA1540 is de perfecte oplossing voor iedereen die de dagelijkse werking van de PDU moet waarborgen en mogelijke risico's op apparaatschade vooraf moet voorkomen.

De capacitieve leksensor EA1540 kan automatisch elke vloeistof in de buurt van de aangesloten PDU detecteren en de gebruiker hierover informeren. Wanneer vloeistof wordt gedetecteerd, geeft de EA1540 een alarm en gaat de rode LED branden om onmiddellijke aandacht en reactie te eisen. Dit vermindert effectief het risico op schade aan de PDU en de apparaten die van stroom worden voorzien. Het is ideaal voor PDU-installatieomgevingen zoals ondergrondse datacenters.

De EA1540 is geschikt voor een breed scala aan toepassingen en heeft een compact en storingsvrij ontwerp waardoor externe signalen die de normale werking verstoren, kunnen worden voorkomen, terwijl waardevol onroerend goed wordt bespaard voor kritiek werk. Het is gemaakt van corrosiebestendige materialen, waardoor het geschikt is voor gevaarlijke omgevingen..

  • Uiterst betrouwbaar - onmiddellijke vloeistofdetectie en -waarschuwing
  • Anti-interferentie - voorkomt dat externe signalen de normale werking verstoren
  • Duurzaam - gemaakt van corrosiebestendig materiaal

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep Stekkerdoos
Produkt type RJ11 Sensor voor Temperatuur
Kleur zwart
Lengte 2 m
Leveringsomvang 1 x capacitieve leksensor, 1 x bedradingsschema
Funktie Vloeistofsensor
Bouw type met kabel
Hoogte verpakking 60 mm
Breedte verpakking 110 mm
Diepte verpakking 100 mm
Gewicht verpakking 0.06 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (557,4 KB)

Download

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?