ATEN KG0016 Omnibus Gateway, 16 KVM over IP

ATEN KG0016 Omnibus Gateway, 16 KVM over IP

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 3-6-2024
Art. nr. 14017425
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. KG0016
EAN 4710469346125

Beschrijving

OmniBus gateway met 16 KVM-over-IP aansluitingen

De volledig digitale KVM-over-IP oplossing wordt gekenmerkt door zijn degelijke beveiliging en veelzijdige compatibiliteit met besturingssystemen. Het biedt ook een betrouwbare manier om IT-toegang op afstand te beheren via een out-of-band verbinding (OOBM), vooral wanneer de in-band connectiviteit in gevaar is. Voor geografisch verspreide organisaties is dit een uitkomst, omdat IT hierdoor snel services kan herstellen en downtime tot een minimum kan beperken.

- Deelt tegelijkertijd 16 onafhankelijke verbindingen met de aangesloten servers
- Intuïtieve WinClient AP ondersteunt een Array View en een Control View - hiermee kan de gebruiker alle servers tegelijk monitoren en een specifieke server bedienen
- Panel Array Mode™ Live+ - real-time bewaking van live gestreamde videofeeds van alle verbindingen in een configureerbare multiscreen lay-out
- Beveiliging op hoog niveau - ondersteunt TLS 1.3 en een geïntegreerde FIPS 140-2 gecertificeerde OpenSSL encryptiemodule (certificaat #4282)

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep KVM-switches
Produkt type KVM over IP-Switch
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x KG0016 16-poorts KVM over IP OmniBus gateway, 1x basisplatenset (4 stuks), 1x installatieset, 2x klemmenstroken voor de besturingseenheid, 2x netsnoer, 2x Lok-U stekker, 1x Lok-U stekker installatiegereedschap, 1x handleiding.
Eingänge 2
Max. Afstand 100 m
Aantal PCs 16
Security Console ondersteunt TLS 1.3 en een geïntegreerde FIPS 140-2-gecertificeerde OpenSSL-coderingsmodule (certificaat #4282)
Kleur (Behuizing) zwart
Voeding benodigd ja
Bedrijfstemperatuur min. 0 °C
Bedrijfstemperatuur max. 40 °C
Hoogte 43.36 cm
Breedte 37.9 cm
Diepte 4.4 cm
Gewicht 6430 g

Downloads

Manufacturer data sheet - English (967,5 KB)

Download

Quick Installation Guide - English (1,5 MB)

Download

Accessoires

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Laatst bezochte artikelen

Ben je zeker?