ATEN UC3410 Gamepad Emulator PHANTOM-S

ATEN UC3410 Gamepad Emulator PHANTOM-S

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 14016830
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. UC3410
EAN 4719264644115
Gewicht artikel 0,426 kg

Beschrijving

De PHANTOM-S verbetert de snelheid van de nauwkeurigheid van het vooraanzicht in FPS-shooters

De PHANTOM-S verbetert de snelheid van de nauwkeurigheid van het vooraanzicht in FPS shooters en biedt de beste FPS game ervaring.
Lukt het niet zo goed met FPS games op de gameconsole? Gaat het richten niet snel of precies genoeg? De PHANTOM-S is het antwoord voor gamers die de trage controllers beu zijn!

De PHANTOM-S is speciaal ontwikkeld als hulpmiddel voor gamers in FPS games op gameconsoles. Je kunt de gewone gamepad weggooien en in plaats daarvan genieten van soepele bediening, verbeterde nauwkeurigheid en continu vuren met een pc-toetsenbord en muis in first person shooter (FPS) -games op gameconsoles.

De PHANTOM-S maakt gebruik van ATEN's ACT (Agile Control Translator) signaalconversietechnologie. Onze technologie biedt soepele muisbewegingen, verbeterd aanhoudend vuur met rechtuit precisie, onmiddellijke gevoeligheidsaanpassingen, directe macro instellingen, bruikbaarheid van laptops en regelmatige updates die de gameplay verbeteren. Met de PHANTOM-S kun je een uitstekende FPS speler worden met aangepaste toetsenbord- en muisbediening - of je nu een professionele pc gamer bent of een consolegamer.

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep Adapter, Terminatoren, Converter
Produkt type Gamepad Emulator
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x UC3410 PHANTOM-S, 1x LIN6-04U1-M18G USB A naar Mini USB B kabel (1,8 m), 1x LIN6-04U1-M19G USB A naar Mini USB B kabel (1 m), 1x LIN5-08N1-N11G verstelkabel, 1x gebruiksaanwijzing
Hoogte 2.44 cm
Breedte 7.9 cm
Diepte 10.64 cm
Gewicht 0.2 g
Hoogte verpakking 60 mm
Breedte verpakking 160 mm
Diepte verpakking 240 mm
Gewicht verpakking 0.426 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (1,0 MB)

Download

User manual - English (3,6 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (1,8 MB)

Download

Technical drawing - English (49,7 KB)

Download

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?