ATEN VK430 Kamerreserveringssysteem RBS paneel

ATEN VK430 Kamerreserveringssysteem RBS paneel

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 3-6-2024
Art. nr. 14017270
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. VK430
EAN 4710469341588
Gewicht artikel 1,25 kg

Beschrijving

Beheer uw vergaderruimten - touchscreenpaneel voor gemakkelijke afspraakplanning en toewijzing van beschikbaarheid met agendaservers zoals Microsoft Office 365 Calendar en andere.

Het ATEN VK430 RBS paneel is een 10,1-inch touchscreen paneel dat wordt gebruikt voor het beheer van vergaderruimten. Het wordt centraal geconfigureerd via ATEN RBS Configurator - de centrale beheersoftware voor RBS panelen - en kan worden geïntegreerd met kalenderservers zoals Microsoft Office 365 Calendar om handige planning en toewijzing van beschikbaarheid voor alle vergaderruimten in het systeem mogelijk te maken.

Dit betekent dat geautoriseerde medewerkers met een paar simpele handelingen vergaderruimtereserveringen kunnen maken, het gebruik van de ruimte kunnen verlengen of vrijgeven en de reserveringsschema's van elke vergaderruimte kunnen controleren, rechtstreeks op de VK430, terwijl ze genieten van de gebruiksvriendelijke interface.

Bovendien kunnen beheerders via de ATEN RBS Configurator een real time, gecentraliseerd beeld krijgen van de beschikbaarheid en locatie van alle vergaderruimten, en kunnen ze elke aangesloten VK430 op afstand beheren, waardoor de efficiëntie van het gebruik van de vergaderruimte wordt verhoogd.

  • 10,1" capacitief touchscreen paneel
  • Standaard geïnstalleerd met de ATEN RBS-app voor integratie met kalenderservers
  • Ondersteunt Power over Ethernet (PoE), zodat het altijd kan worden gevoed en kan communiceren via een enkele Ethernet kabel
  • LED lichtbalken die oplichten in aangepaste kleuren om de beschikbaarheid van kamers in één oogopslag weer te geven
  • Vooraf geïnstalleerd met een wandmontageset en 3M VHB™-tape voor eenvoudige montage op een harde of glazen wand
  • 75*75 mm VESA-compatibel voor flexibele montage in verschillende installatiescenario's

Opvallende kenmerken van de VK430 zijn Power over Ethernet (PoE)-ondersteuning en twee gloeiende LED-lichtbalken. Met PoE kan de VK430 gegevens verzenden en tegelijkertijd stroom afnemen via een enkele Ethernet-kabel, waardoor de installatiekosten en het stroomverbruik effectief worden verlaagd. De twee LED-lichtbalken, één aan elke kant, lichten op in door de gebruiker gedefinieerde kleuren om de beschikbaarheidsstatus van de vergaderruimte aan te geven: beschikbaar, gereserveerd of bezet, zodat gebruikers in één oogopslag de beschikbaarheid van de ruimte kunnen zien.

Samen met de ATEN RBS Configurator biedt de VK430 een kamerbeheeroplossing op bedrijfsniveau die perfect is voor alle zakelijke omgevingen, waardoor het beheer van vergaderruimten een fluitje van een cent wordt en de algehele kamerboeking wordt verbeterd.

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep KVM-(IP) Verlenging
Produkt type KVM over IP-Switch
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x VK430 10.1" RBS paneel met muurbevestiging, 2x LED-lichtbalken, 4x schroeven voor LED-lichtbalk, 4x schroeven voor vaste wandmontage + schroefpluggen, 2x 3M glasmontagetape, 1x gebruiksaanwijzing
Voeding benodigd ja
Hoogte 3.72 cm
Breedte 17.78 mm
Diepte 26.3 mm
Gewicht 0.9 kg
Hoogte verpakking 60 mm
Breedte verpakking 240 mm
Diepte verpakking 380 mm
Gewicht verpakking 1.25 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (911,8 KB)

Download

User manual - English (12,1 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (1,0 MB)

Download

Technical drawing - English (103,3 KB)

Download

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Laatst bezochte artikelen

Ben je zeker?