Barco Clickshare C-5 Presentatiesysteem

Barco Clickshare C-5 Presentatiesysteem

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 18022777
Merk / Fabrikant BARCO
Fabrikant artikel nr. R9861605EU
EAN 5415334038936
Gewicht artikel 1,206 kg

Beschrijving

Geef presentaties in kleine en middelgrote vergaderruimtes en huddle spaces

Uw werkplek vereist naadloze samenwerking en de flexibiliteit om content op het scherm te delen, zelfs in de kleinste vergaderruimtes en huddle rooms in uw organisatie. ClickShare C-5 is het draadloze presentatiesysteem waarmee u uw vergaderingen kunt hosten vanaf elke laptop of mobiel apparaat met één klik in de ClickShare-app.

Deel eenvoudig inhoud vanaf uw apparaat
Start een vergadering in enkele seconden. Iedereen, zelfs een gast, kan inhoud draadloos delen in Full HD op het centrale kamerscherm. Met slechts één klik in de ClickShare-app, vanaf elke laptop (Windows of Mac) of mobiel apparaat voor een betere workflowintegratie. Of met de ClickShare-knop als u de voorkeur geeft aan een plug-and-play-oplossing (afzonderlijk verkrijgbaar). Geen kabels of training vereist.

Met volledige BYOD-ondersteuning (Bring Your Own Device) op een 4K-canvas, maakt onze draadloze presentatieoplossing het gemakkelijk om samen te werken in de vergaderruimten van uw organisatie, zodat uw inhoud er echt toe doet. We ondersteunen schermspiegeling met Airplay, GoogleCast en Miracast. Geniet van geavanceerde samenwerkingsfuncties zoals B.V. het kamerscherm spiegelen op uw eigen apparaat, of beslissen wat u wilt delen - B.V. je hele scherm of een enkel venster.

Verbeterde beveiliging en naadloze integratie
De C-5 is ontworpen voor zakelijk gebruik en biedt geavanceerde beveiligingsfuncties (ISO 27001-gecertificeerd) en een breed scala aan aansluitmogelijkheden. Het XMS Cloud Management Platform maakt beheer op afstand van de apparaten mogelijk en zorgt voor heldere analyses voor de verdere ontwikkeling van uw digitale werkplek. Voor praktische vragen over het netwerkgebruik van de ClickShare-serie kunt u contact opnemen met onze technische ondersteuning of uw contactpersoon bij Barco.

** ALLEEN VOOR GECERTIFICEERDE DEALERS **

Specificaties

Producent BARCO
Produkt groep Video splitters
Produkt type Draadloze presentatiesystemen
Kleur zwart
Voeding Standaard 110/220V AC-stekker
Spanningssterkte voeding In bedrijf: 50W (max) stand-by
Hoogte 135 mm
Breedte 135 mm
Diepte 34 mm
Gewicht 900 g
Hoogte verpakking 90 mm
Breedte verpakking 270 mm
Diepte verpakking 180 mm
Gewicht verpakking 1.206 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (367,2 KB)

Download
Ben je zeker?