Barco Clickshare CX-20 Presentatiesysteem GEN2

Barco Clickshare CX-20 Presentatiesysteem GEN2

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 18022780
Merk / Fabrikant BARCO
Fabrikant artikel nr. R9861612EUB1
EAN 5415334038752
Gewicht artikel 1,245 kg

Beschrijving

Eenvoudige draadloze conference call voor kleine vergaderruimten en huddle-ruimten

Organisaties van vandaag hebben behoefte aan naadloze hybride samenwerking en flexibiliteit, vooral als het gaat om teamvergaderingen in huddle rooms - en dat is precies wat ClickShare CX-20 van Barco biedt. Met ClickShare CX-20 stimuleert naadloos en draadloos vergaderen de creativiteit en maakt het hybride samenwerken mogelijk met slechts één klik.

Start een vergadering vanaf uw apparaat
ClickShare CX-20 maakt naadloos en draadloos vergaderen mogelijk met slechts één klik. Het is eenvoudiger dan ooit om hybride vergaderingen te starten vanaf uw apparaat. Met ons platformonafhankelijke draadloze kamersysteem kunt u in minder dan zeven seconden een hybride vergadering starten vanaf uw laptop met uw favoriete vergadertool. Ga de ruimte binnen, maak automatisch verbinding met ruimteapparatuur zoals camera's, microfoons, speakers en soundbars. Bespaar tijd en maximaliseer de efficiëntie. Maak hybride samenwerking met één klik mogelijk. Voor werknemers en gasten.

Bepaal zelf hoe u wilt samenwerken
ClickShare CX-20 biedt u uitzonderlijke flexibiliteit en keuze, zodat u kunt beslissen hoe u wilt samenwerken. De plug & play-functie van de ClickShare Button en de workflowintegratie van de app maken uw vergaderingen intuïtief en interactief. Beide zorgen voor een ongecompliceerde en consistente
consistente gebruikerservaring. Geniet van handige functies zoals de lokale weergave van de ruimte en kalenderintegratie.

ClickShare CX-20 is ook technologie onafhankelijk en volledig compatibel met uw conferencing platform (UC) en een breed scala aan USB-randapparatuur. Extra functies zoals de lokale weergave van het kamerscherm helpen u om uw vergadering met slechts één klik te optimaliseren.

** ALLEEN VOOR GECERTIFICEERDE DEALERS **

Specificaties

Producent BARCO
Produkt groep Video splitters
Produkt type Draadloze presentatiesystemen
Voeding Standaard 110/220V AC-stekker
Spanningssterkte voeding Werking: 5-10W, 24W max
Hoogte 135 mm
Breedte 135 mm
Diepte 34 mm
Gewicht 900 g
Hoogte verpakking 110 mm
Breedte verpakking 180 mm
Diepte verpakking 270 mm
Gewicht verpakking 1.245 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (277,7 KB)

Download
Ben je zeker?