Barco Clickshare CX-50 presentatiesysteem GEN2

Barco Clickshare CX-50 presentatiesysteem GEN2

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 18022781
Merk / Fabrikant BARCO
Fabrikant artikel nr. R9861622EUB2
EAN 5415334042124
Gewicht artikel 2,474 kg

Beschrijving

Premium draadloze conferentie voor grote vergader- en directiekamers

Op een hybride werkplek moet u ervoor zorgen dat uw teams altijd nauw kunnen samenwerken. ClickShare CX-50 is een hoogwaardig, platformonafhankelijk draadloos vergaderruimtesysteem dat precies dat doet. Zo kunt u in minder dan zeven seconden verbonden zijn en deelnemen aan volledig draadloze en productieve hybride conferenties.

Interactie, discussie en samenwerking met deelnemers op afstand in superieure AV-kwaliteit om het delen van diverse content mogelijk te maken.

Draadloos vergaderen in superieure kwaliteit

ClickShare CX-50 biedt superieure naadloze draadloze conferencing met slechts één klik. Met ons platformonafhankelijke draadloze kamersysteem start u een hybride vergadering vanaf uw laptop met elk willekeurig conferentieprogramma. Geen kabels, geen rommel. Iedereen wordt gehoord, iedereen wordt gezien, ongeacht waar hij of zij zich bevindt.

Een gebruiksvriendelijke ervaring en geavanceerde beveiliging

Een reeks IT-vriendelijke functies maakt ClickShare Conference de perfecte oplossing voor elke bedrijfsomgeving. ClickShare Conference beschikt over verbeterde beveiliging en biedt geavanceerde netwerkintegratie in elk IT-netwerk. Met het XMS Cloud Management Platform profiteert u van eenvoudig unitbeheer, intuïtieve gebruikerservaringen en heldere analyses om uw digitale werkplek te stimuleren. Als u praktische vragen hebt over de geavanceerde netwerk- en AV-integratiemogelijkheden van ClickShare Conference CX-50, neem dan contact op met onze technische ondersteuning of uw Barco-contactpersoon.

** ALLEEN VOOR GECERTIFICEERDE DEALERS **

Specificaties

Producent BARCO
Produkt groep Video splitters
Produkt type Draadloze presentatiesystemen
Voeding Standaard 110/220 V AC connector
Spanningssterkte voeding In bedrijf: 50 W (max.) Stand-by
Hoogte 200 mm
Breedte 202 mm
Diepte 39 mm
Gewicht 900 g
Hoogte verpakking 80 mm
Breedte verpakking 340 mm
Diepte verpakking 240 mm
Gewicht verpakking 2.474 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (150,1 KB)

Download
Ben je zeker?