Brother TN-248VAL tonercartridge 4 stuk(s) Origineel Zwart, Cyaan, Magenta, Geel

Brother TN-248VAL tonercartridge 4 stuk(s) Origineel Zwart, Cyaan, Magenta, Geel

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Art. nr. 528371615
Merk / Fabrikant BROTHER

Beschrijving

Brother TN-248VAL. Printkleuren: Zwart, Cyaan, Magenta, Geel, Aantal per verpakking: 4 stuk(s)

De Brother TN-248VAL is een voordeelverpakking en bevat vier tonercartridges, één van elke kleur: zwart, cyaan, magenta en geel. De tonercartridges zijn vakkundig ontworpen om ervoor te zorgen dat u altijd kunt rekenen op mooie, heldere afdrukken van topkwaliteit. Met het gebruik van originele Brother verbruiksartikelen bent u op lange termijn beter af dan met goedkopere alternatieven, omdat deze diverse problemen kunnen veroorzaken. Als u de Brother TN-248VAL aanschaft krijgt u volledig waar voor u geld en kunt u langer afdrukken voor minder kosten.
Brother houdt rekening met de milieu-impact van cartridges in elke levensfase. Dit resulteert in minder afvalproductie. Al onze apparaten en cartridges worden geproduceerd op een manier die het milieu zo min mogelijk belast. Originele Brother TN-248VAL tonercartridges - elke keer weer de moeite waard.

Specificaties

Producent BROTHER
Produkt type Tonercartridges
Kenmerken
Soort Origineel
Printkleuren Zwart, Cyaan, Magenta, Geel
Merkcompatibiliteit Brother
Type aanbod Multi-verpakking
Compatibiliteit MFC-L8340CDW, MFC-L8390CDW
Aantal per verpakking 4 stuk(s)

Laatst bezochte artikelen

Ben je zeker?