D-Link DIS-3650AP, Industrieel Outdoor AC1200 Wave 2 Access Point

D-Link DIS-3650AP, Industrieel Outdoor AC1200 Wave 2 Access Point

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 3-6-2024
Art. nr. 21182250
Merk / Fabrikant D-LINK
Fabrikant artikel nr. DIS-3650AP

Beschrijving

AC1200 access point voor commercieel gebruik buitenshuis - Snelle wifi, zelfs in extreme weersomstandigheden.
Snelle dual-band wifi waar je zelfs in extreme omgevingen op kunt vertrouwen dankzij een robuuste en weerbestendige IP67-behuizing. Het kan op DIN-rails, muren en palen worden gemonteerd, waardoor het ideaal is voor industriële installaties.

  • AC1200 dual-band snelheden: 300 Mbps op 2,4 GHz, 867 Mbps op 5 GHz
  • Ontwikkeld voor industrieel gebruik, stevige behuizing, weerbestendig volgens IP67
  • Breed bedrijfstemperatuurbereik van -20 tot 65 °C
  • Overspanningsbeveiliging tot 6 kV, ESD-beveiliging tot 8 kV
  • MU-MIMO, 802.11k/r Fast Roaming, WPA3-codering
  • 1x Gigabit LAN (ondersteunt PoE 802.3at), 1x consolepoort
  • Bevestiging met flexibele wand-/paalmontage of met DIN-montage
  • Kan zelfstandig worden gebruikt of met de gratis Nuclias Connect Management-software of met een speciale Nuclias Connect Hub

Beheer eenvoudig uw bedrijfsnetwerk.
De DIS‑3650AP kan werken als een zelfstandig apparaat of samen met Nuclias Connect, ons op software gebaseerde beheerplatform (met optionele hardwarecontroller). U kunt dit lokaal gebruiken of hosten op een openbare cloudservice. Administratieve taken zijn in een mum van tijd geklaard. De Nuclias Connect-app en -software op uw pc/server bieden eenvoudige manieren om toegang te krijgen tot het netwerk, het te automatiseren en te schalen.

Sterke, betrouwbare prestaties voor uw bedrijf
Dankzij Wireless AC Wave 2 levert de DIS‑3650AP betrouwbare en snelle prestaties met maximale gecombineerde draadloze overdrachtssnelheden tot 1.200 Mbit/s en een Gigabit LAN-poort voor een krachtige backhaul naar het bedrade netwerk. Het ondersteunt ook meerdere VLAN's voor verbeterd netwerkbeheer, 16 SSID-instellingen, MAC-adresfiltering, WiFi-partitionering en maakt gebruik van WPA3™ WiFi-beveiliging voor verbeterde netwerkbeveiliging.

Naadloze verbindingskwaliteit en zelfstandige netwerkmogelijkheden
Het ondersteunt bandsturing, MU-MIMO en beamforming. Al deze functies werken samen om netwerkcongestie tegen te gaan. Apparaten worden automatisch gerouteerd op basis van hun internetgebruik, zodat apparaten met een hoog volume uw netwerk niet vertragen. Het access point maakt gebruik van load balancing en airtime fairness om ervoor te zorgen dat de werklast wordt verdeeld over alle AP's voor een optimaal gebruik van bronnen. Hierdoor kan elk apparaat in uw netwerk naadloos de best mogelijke connectiviteit krijgen zonder uw hele netwerk te vertragen.

Duurzame en betrouwbare constructie
De DIS‑3650AP heeft een robuuste IP67 weerbestendige behuizing die bescherming biedt tegen barre omgevingsomstandigheden en een breed bedrijfstemperatuurbereik van -20 tot 65 °C mogelijk maakt. Voor nog meer flexibiliteit in moeilijke omgevingen kan de DIS‑3650AP op een DIN-rail, op een paal of aan de muur worden gemonteerd en maakt hij ook een ongecompliceerde stroomvoorziening mogelijk via Power over Ethernet (802.3at PoE). De geïntegreerde overspanningsbeveiliging tot 6 kV en ESD-beveiliging tot 15 kV zorgen voor een ononderbroken werking bij onverwachte spanningspieken of -ontladingen.

Specificaties

Producent D-LINK
Produkt groep Wireless Access Points
Produkt type Wireless Access Points
Kleur wit
IEEE Standaard IEEE 802.11a/b/g/n/ac, IEEE 802.3u/ab, IEEE 802.3az Energiezuinig Ethernet (EEE) IEEE, 802.3at Power over Ethernet
WiFi Standaard WiFi 5 (IEEE 802.11ac)
WLAN (Mbit/s) 2,4 GHz-frequentieband: tot 300 Mbit/s / 5 GHz-frequentieband: tot 866 Mbit/s
Maximale overdrachtssnelheid van gegevens 1.2 Gbit/s
Frequentie 2,4 GHz frequentieband / 5 GHz frequentieband
WLAN-frequentieband Dual-Band
2.4 GHz overdrachtssnelheid van gegevens 300 Mbit/s
5 GHz overdrachtssnelheid van gegevens 866 Mbit/s
Encryptie WPA3 Personal, WPA2 Personal/Enterprise, WPA Personal/Enterprise, WEP-encryptie (64/128 bit), SSID-overdracht uitschakelbaar, toegangscontrole via MAC-adres
WLAN WEP Encryptie ja
WLAN WPA Encryptie ja
WLAN WPA2 Encryptie ja
WLAN WPA3 Encryptie ja
Interface 1x Gigabit LAN (ondersteunt PoE 802.3at), 1x consolepoort, IEEE 802.11a/b/g/n/ac draadloos
Roaming ja
Power over Ethernet (PoE) ja
Bedrijfstemperatuur min. -20 °C
Bedrijfstemperatuur max. 65 °C
Hoogte 72.54 mm
Breedte 220.46 mm
Diepte 127.46 mm
Gewicht 1069 g
Gewicht verpakking 1.069 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (516,2 KB)

Download

Al 30 jaar staat het merk D-LINK voor hoogwaardige netwerk- en monitoringtechnologie en op maat gemaakte totaaloplossingen.

Het productportfolio van D-LINK biedt niet alleen technische oplossingen, maar levert ook consequent praktijkgerichte innovaties. Producten en oplossingen worden uit één hand aangeboden: draadloos, schakelen en videobewaking. Van een eenvoudige WLAN-router tot complexe netwerkaccessoires, de D-LINK biedt zo ongeveer alles.

D-LINK-producten zijn zowel geschikt voor privégebruik als voor professioneel gebruik in industrie en handel.

D-LINK Promotie

Laatst bezochte artikelen

Ben je zeker?