D-Link Mesh Router M30-2/E Aquila Pro, Wi-Fi 6 AX3000 dual-band 2-pak

D-Link Mesh Router M30-2/E Aquila Pro, Wi-Fi 6 AX3000 dual-band 2-pak

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 28-5-2024
Art. nr. 21182315
Merk / Fabrikant D-LINK
Fabrikant artikel nr. M30-2/E
EAN 790069472831

Beschrijving

Snelle en consistente Wi-Fi in elke hoek van je huis: Geniet van snelheden tot 3 Gbps met een extra antenne op de snellere 5 GHz band voor naadloze videostreaming, videovergaderen en vloeiend gamen.

De AQUILA PRO AI M30 combineert schoonheid, kracht en duurzaamheid en biedt uitgebreide dekking met een adelaar geïnspireerd ontwerp. De unieke verende ventilatie voert warmte af voor optimale prestaties en snelle internettoegang. Met een behuizing van gerecycled post-consumer materiaal en milieuvriendelijke verpakking past de M30 moeiteloos in je interieur en onze planeet.

- Milieuvriendelijk ontwerp: De behuizing van de M30 is gemaakt van gerecycled materiaal en wordt geleverd in een duurzame verpakking om de impact op het milieu te beperken.
- Verfijnde esthetiek: Met zijn op een adelaar geïnspireerde vorm en unieke ventilatie met verenpatroon past de M30 naadloos in elk interieur.
- Snelle connectiviteit: Geniet van snelheden tot 3 Gbps met een extra antenne op de snellere 5 GHz band voor naadloze videostreaming, videoconferenties en vloeiend gamen.
- Overal ononderbroken Wi-Fi: Geniet van krachtige, sferische dekking van 360° dankzij een geavanceerd antenneontwerp en geavanceerde AI-technologie die zorgt voor snelle en consistente Wi-Fi in elke hoek van je huis.

- On-demand mesh: Maak je netwerk klaar voor de toekomst en breid de dekking gemakkelijk uit door meer AQUILA PRO AI-apparaten toe te voegen om een volledig thuisnetwerk te creëren.
- Ultrasnelle gigabit kabelverbinding: 1× gigabit WAN-poort + 4× gigabit LAN-poorten geven je snelle en betrouwbare verbindingen met bekabelde apparaten zoals smart TV's, gaming PC's en meer.
- Bescherm uw thuisnetwerk: Houd uw gezin veiliger online met onze beste beveiligingsfuncties voor thuisnetwerken, zoals geavanceerd ouderlijk toezicht, ETSI EN 303 645 cyberbeveiligingscertificering en WPA3-versleuteling.
- Vereenvoudigde installatie en beheer: De intuïtieve AQUILA PRO AI app begeleidt je bij de installatie en bewaakt je netwerk om het optimaal te laten presteren.

Specificaties

Producent D-LINK
Produkt groep routers
Produkt type Mesh-wifi-systemen
Kleur wit
WLAN Ondersteuning ja
LAN Interface 4 x Gigabit Ethernet LAN-aansluiting, 1 x Gigabit Ethernet WAN-aansluiting, 1 x WPS-knop, 1 x resetknop, 1 x voedingsaansluiting, 1 x aan/uit-knop
PPTP ja
PPPoE ja
WLAN IEEE Standaard IEEE 802.11ax/ac/n/g/b/k/v/a/h, IEEE 802.3u/ab
WiFi Standaard WiFi 6 (IEEE 802.11ax)
WLAN Frequency GHz 2,4 GHz tot 800 Mbit/s, 5 GHz tot 2.402 Mbit/s
WLAN-frequentieband Dual-Band
Maximale overdrachtssnelheid van gegevens 3.2 Gbit/s
2.4 GHz overdrachtssnelheid van gegevens 800 Mbit/s
5 GHz overdrachtssnelheid van gegevens 2402 Mbit/s
WLAN WPA Encryptie ja
WLAN WPA2 Encryptie ja
WLAN WPA3 Encryptie ja
Afmeting (HxBxD) 164,61 x 71,07 x 185,65 mm
Spannings opname 15,51 W
Bedrijfstemperatuur min. 0 °C
Bedrijfstemperatuur max. 40 °C
Hoogte 185.65 mm
Breedte 164.61 mm
Diepte 71.07 mm
Gewicht 486 g
Gewicht verpakking 0.8 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (542,6 KB)

Download

Al 30 jaar staat het merk D-LINK voor hoogwaardige netwerk- en monitoringtechnologie en op maat gemaakte totaaloplossingen.

Het productportfolio van D-LINK biedt niet alleen technische oplossingen, maar levert ook consequent praktijkgerichte innovaties. Producten en oplossingen worden uit één hand aangeboden: draadloos, schakelen en videobewaking. Van een eenvoudige WLAN-router tot complexe netwerkaccessoires, de D-LINK biedt zo ongeveer alles.

D-LINK-producten zijn zowel geschikt voor privégebruik als voor professioneel gebruik in industrie en handel.

D-LINK Promotie

Ben je zeker?