HOBBES CLEANSETTE reinigings spoel

HOBBES CLEANSETTE reinigings spoel

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 13013284
Merk / Fabrikant HOBBES
Fabrikant artikel nr. FCT-CR001
EAN 7630049618169
Gewicht artikel 0,076 kg

Beschrijving

Wegwerpreinigingsspoel voor CLEANSETTE glasvezelconnectorreiniger

CLEANSETTE Fiber Optic Connector Cleaner is een nieuw type optische connectorreiniger die momenteel op de markt is. CLEANSETTE Fiber Optic Connector Cleaner is ontworpen door beide zijden van de reinigingstape te gebruiken. Dit verlaagt niet alleen de rolkosten, maar maakt de CLEANSETTE ook milieuvriendelijker dan alle andere glasvezelreinigers. Geschikt voor de meest gangbare connectortypes, het is een handig hulpmiddel voor het reinigen van glasvezel voor veldwerkers en inspectiepersoneel. CLEANSETTE glasvezel connector cleaner is voorzien van een 10 meter dikke geweven reinigingstape. Dit biedt uitstekende reinigingsprestaties en minimaliseert tegelijkertijd statische ladingen. Dit zorgt ervoor dat de resten niet worden teruggetrokken op de connector. Met CLEANSETTE kunnen tot meer dan 450 reinigingsprocessen worden uitgevoerd.

Specificaties

Producent HOBBES
Produkt groep Glasvezel accessoires
Produkt type Fibre Optic reiniging
Gewicht 49.9 g
Hoogte verpakking 40 mm
Breedte verpakking 70 mm
Diepte verpakking 120 mm
Gewicht verpakking 0.076 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (155,6 KB)

Download

Accessoires

Compatibel met

HOBBES heeft de afgelopen jaren wereldwijd een uitstekende reputatie opgebouwd en wordt beschouwd als een belangrijke leverancier voor de telecommunicatie- en computerindustrie.

HOBBES richt zich met name op innovatieve meettechniek voor netwerken, elektronica, glasvezelkabels (FO) en bestrijkt daarmee het volledige spectrum van de meettechniek in deze sectoren.

Ben je zeker?