IRISCan Desk 6 Pro A3 documentscanner, Mobiele desktop camera scanner

IRISCan Desk 6 Pro A3 documentscanner, Mobiele desktop camera scanner

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 18401068
Merk / Fabrikant I.R.I.S.
Fabrikant artikel nr. 462006
EAN 5420079900974
Gewicht artikel 2,128 kg

Beschrijving

Digitaliseren in een oogwenk - professionele veelzijdige documentscanner

De IRIScan™ Desk 6 Pro is een professionele veelzijdige documentscanner die ook ideaal is voor afstandsonderwijs. De innovatieve Artificial Intelligence (AI) technologie, zoals vingerverwijdering, automatische detectie van omgeslagen pagina's, afvlakken van gebogen boekpagina's, woord-voor-woord tekst-naar-spraak en videofuncties, en de exclusieve designvorm maken het de eerste keuze als efficiënte A3-documentscanoplossing op de markt.

Alle boeken, tijdschriften en papieren documenten tot A3 kunnen direct worden gescand met een snelheid van minder dan 1 seconde per pagina, zonder dat pagina's hoeven te worden uitgescheurd of de binding hoeft te worden verwijderd. Dankzij de multi-crop functie kunnen zelfs meerdere bonnetjes of parkeerkaartjes tegelijk gescand worden. Met de geavanceerde tekst-naar-spraakfunctie kun je elk document voorlezen.
Het is ook het ideale hulpmiddel voor dyslectici dankzij de geavanceerde tekst-naar-spraakfunctie waarmee je elk document woord voor woord kunt lezen en beluisteren!
Dankzij de herkenning van 1D- of 2D-barcodes kan de IRIScan™ Desk 6 Pro leveringsbonnen, vrachtbrieven, contracten en officiële documenten traceren en barcodewaarden samen met de

- Ideaal voor thuis, op kantoor of onderweg: een echt mobiel ontwerp met USB-voeding.
- Digitaliseer elk document, boek of encyclopedie dankzij AI-technologie om pagina's plat te maken! Converteer en bewerk vervolgens de scans en deel de inhoud online!
- Met een krachtige cameralens tot 21 MP en de geïntegreerde microfoon kun je alle details vastleggen, YouTube-tutorials maken en opnemen of producten in video's presenteren - alles tot 15 fps (video-opname).
- Automatische documentherkenning. Scan meerdere kleine documenten (bonnetjes, parkeertickets, enz.) in één keer: leg ze gewoon op de ScanPad. Bespaar tijd bij het indienen van onkostendeclaraties!
- Zelfontspanner: Stel de tijd in waarna de zelfontspanner automatisch begint met scannen. Ideaal voor het scannen van grote hoeveelheden nietjes zonder beperkingen.

Specificaties

Producent I.R.I.S.
Produkt groep Scanners
Produkt type Document scanner
Kleur zwart
Leveringsomvang Scanner, USB-kabel, ScanPad, Snelstartgids, Externe Vastlegknop
Formaat A3
Max. Resolutie (nom.) 5376 x 4032 Pixels
Scanresolutie 300 dpi
Aansluitingen USB
Stroomverzorging USB
Systeem winMac
Hoogte 396 mm
Breedte 120 mm
Diepte 282 mm
Gewicht 1.15 kg
Hoogte verpakking 140 mm
Breedte verpakking 500 mm
Diepte verpakking 170 mm
Gewicht verpakking 2.128 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (1,1 MB)

Download

Manufacturer data sheet - English (893,0 KB)

Download

Manufacturer data sheet - Français (1,0 MB)

Download

Manufacturer data sheet - Nederlands (1,0 MB)

Download

Laatst bezochte artikelen

Ben je zeker?