METZ CONNECT EUW-C18 230 V AC stroom-/spanningsmonitor

METZ CONNECT EUW-C18 230 V AC stroom-/spanningsmonitor

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 3-6-2024
Art. nr. 21140276
Merk / Fabrikant METZ CONNECT
Fabrikant artikel nr. 11027405
EAN 4250184120995

Beschrijving

Bewaking van gelijk- of wisselspanningen in systemen onder spanning. Overschrijding of onderschrijding van de ingestelde waarden wordt aangegeven en een schakelactie wordt geactiveerd.

Het geïntegreerde 7-segments display geeft informatie over de oorzaak van de fout. Het type spanning dat moet worden gemeten (AC of DC), twee meetbereiken, een bovenste en onderste drempelwaarde, de responsvertraging en het storingsgeheugen (aan of uit) kunnen worden ingesteld via een handmatige invoer op het apparaat. Fouten kunnen direct op het apparaat of via een extern contact worden bevestigd.

- Aansluiting met schroefklemmen

Specificaties

Producent METZ CONNECT
Produkt groep Gebouwautomatisering
Produkt type Fasebewakingsrelais
Kleur veelkleurig
Beschermingsklasse (IP-code)
  • IP40
  • IP20
Bedrijfstemperatuur min. -5 °C
Bedrijfstemperatuur max. 55 °C
Hoogte 8 cm
Breedte 5.1 cm
Diepte 7.4 cm
Gewicht 211 g

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (1,3 MB)

Download

Manufacturer data sheet - English (1,3 MB)

Download

 

Het bedrijf METZ CONNECT werd meer dan 10 jaar geleden opgericht en bracht BTR en andere merken samen onder één bedrijfsdak.

Met het merk BTR Netcom is METZ CONNECT een van de technologische marktleiders op het gebied van passieve netwerktechnologie. Wie een hoogwaardige data-infrastructuur wil opzetten, doet er goed aan om gebruik te maken van de producten van dit bedrijf.

Laatst bezochte artikelen

Ben je zeker?