MOBOTIX App Licentie Vaxtor VaxOCR Containercodeherkenning

MOBOTIX App Licentie Vaxtor VaxOCR Containercodeherkenning

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 1-5-2024
Art. nr. 21193595
Merk / Fabrikant MOBOTIX
Fabrikant artikel nr. Mx-APP-VX-CON
EAN 4047438037938
Gewicht artikel 0,001 kg

Beschrijving

Vaxtor VaxOCR-herkenning van containercodes

De Container Code Recognition App herkent vrachtcontainercodes volgens ISO 6346 met een nauwkeurigheid van meer dan 99% en biedt de mogelijkheid om te zoeken naar individuele componenten. De oplossing wordt voornamelijk aanbevolen voor gebruik op het gebied van transport, logistiek en wetshandhaving.

- Licentie vereist, eenmalige betaling voor onbeperkte gebruiksperiode
- Herkenning van vrachtcontainercodes volgens ISO 6346
- Herkenningsnauwkeurigheid >99%
- MOBOTIX-gebeurtenissen via MxMessage
- Twee lijsten met opgeslagen containercodes voor afzonderlijke acties (bijv. toegang verleend, alarm geactiveerd, enz.)
- Detectietijd van meestal 900 m/container (container kan bewegen met max. 20 km/u)
- App-geïntegreerde Smart Data Data Interface voor gegevensonderzoek met MxManagementCenter vanaf versie 2.4.3 (bijv. om te zoeken naar specifieke containercodes, zelfs over meerdere camera's)

Extra voordelen:

- Procesautomatisering: geautomatiseerde toegangscontroles, vermindering van wachttijden voor transportvoertuigen, vermindering van personeelskosten
- Procesdocumentatie: Verbeterde traceerbaarheid van containerroutes en -processen, automatisch bewijs van aansprakelijkheid in geval van containerschade (containerconditieregistratie)
- Volgen van containers: Verbetering van de traceerbaarheid van eigen containerroutes, verbetering van de documentatie van verblijftijden / verwerkingstijden voor opslaglocaties van een transportroute, magazijnbeheer
- Grenscontrole: Verbetering van de traceerbaarheid van containerroutes over de landsgrenzen, procesoptimalisatie voor het controleren/opzoeken van getransporteerde containers, vermijden van congestie

De app is met name geschikt voor de volgende branches:

Havens, luchthavens, spoorwegexploitanten (openbaar en privé), exploitanten van goederenbehandelingscentra, industriële bedrijven met containeropslagplaatsen of overheidsfaciliteiten (bijv. douane, grenscontrole, verkeersbewaking).

Specificaties

Producent MOBOTIX
Produkt groep softwarelicenties & -uitbreidingen
Produkt type softwarelicenties & -uitbreidingen
Hoogte 0 cm
Breedte 0 cm
Diepte 0 cm
Gewicht 0 g
Gewicht verpakking 0.001 kg

Naast een professionele VMS- en videoanalyse is MOBOTIX sinds 2000 een innovatieve fabrikant van intelligente en autonome IP-camera's.

Ben je zeker?