VELCRO® klittenband Zelfklevende klittenband alleen lussen 20mm x 10m Wit

VELCRO® klittenband Zelfklevende klittenband alleen lussen 20mm x 10m Wit

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Leverbaar binnen 24 uur
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 25165518
Merk / Fabrikant Velcro
Fabrikant artikel nr. VEL-EC60223
EAN 5030610602238
Gewicht artikel 0,181 kg

Beschrijving

Gemakkelijk te gebruiken Alternatief voor spijkers, schroeven en lijmen Houdt tot 300 g per 20 x 20 mm 10 m klittenband per verpakking Kan op de gewenste maat worden geknipt

Geen lijm, spijkers en bevlekte vingers meer. Met de VELCRO®-producten van het merk "stick on" kun je je voorwerpen snel en gemakkelijk aan de muur, in een plakboek of waar je maar wilt bevestigen. Je hebt geen hamer of doe-het-zelf-instructies nodig, zelfs geen vaste hand - alleen een idee en een paar minuten.

Stick On Tape (klittenband) is een praktisch alternatief voor spijkers, schroeven en vette lijmen en maakt een snelle bevestiging mogelijk. Kan worden gebruikt om voorwerpen zoals klein gereedschap, prikborden, toegangspanelen, elektrische apparatuur enz. netjes op te bergen of vast te zetten. Het product houdt tot 300 g per 20 x 20 mm haak en lus stuk. Reinig en droog beide oppervlakken voor gebruik. Snijd de tape op de gewenste lengte, verwijder de beschermfolie en druk het product stevig op de oppervlakken. Laat de lijm minstens 10 minuten uitharden voordat je de klittenbandsluiting aanbrengt om het voorwerp vast te zetten.

Specificaties

Producent Velcro
Produkt groep Klettbänder / Kabelbinder
Produkt type VELCRO® self-adhesive
Kleur wit
Lengte 10 m
Breedte 20 mm
Gewicht 135 g
Hoogte verpakking 50 mm
Breedte verpakking 180 mm
Diepte verpakking 180 mm
Gewicht verpakking 0.181 kg

De merknaam VELCRO® staat voor de hoogste kwaliteit, uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

De bedrijvengroep Velcro is een toonaangevende fabrikant en innovator van klittenband.

Ben je zeker?