i-PRO's nieuwe Multi-Directional + PTZ camera serie

i-PRO introduceert de kleinste en lichtste multi-directionele + PTZ-camera's voor buiten. Uitgerust met AI-analytics en accessoires die een discrete, onopvallende inzet binnenshuis mogelijk maken, evenals cyberbeveiliging die voldoet aan FIPS 140-2 Level 3.

De nieuwe Multi PTZ-camera's zijn de kleinste en lichtste buitencamera's in hun soort in de industrie. Beide cameraversies hebben krachtige AI-functies, geavanceerde cyberbeveiliging en zijn even vandalismebestendig om een zo breed mogelijk scala aan toepassingen te bieden.

i-PRO breidt zijn multi-sensor assortiment uit met de nieuwe Multi-Directional + PTZ camera serie, het kleinste en lichtste outdoor model in zijn soort. De nieuwe i-PRO camera serie is de enige op de markt die 6 AI applicaties kan draaien op de camera zelf. De camera's kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan buiten- en binneninstallaties en worden aangevuld met accessoires die discreet, onopvallend gebruik binnenshuis mogelijk maken.

De nieuwe i-PRO camera's hebben de volgende kenmerken:

  • Krachtige edge AI-mogelijkheden
  • Geavanceerde cyberbeveiliging, FIPS 140-2 Level 3 gecertificeerd - het hoogste beschermingsniveau op de markt
  • NDAA-naleving
  • Kleine vormfactor en licht gewicht

AI-analyse en automatisch volgen

Beide nieuwe modellen zijn de enige multi-directionele + PTZ-camera's die momenteel verkrijgbaar zijn met AI-gebaseerde analyse die tot vier toepassingen kan ondersteunen op de multi-sensor array en twee toepassingen op de PTZ. Dit zorgt voor maximaal voordeel en foutloze meldingen en forensische zoekopdrachten. De camera's worden geleverd met een reeks gratis AI-gebaseerde analyses.

Installatie binnen en buiten, prestaties bij weinig licht.

De nieuwe i-PRO camera's profiteren van een modern ontwerp in een kleinere vormfactor in vergelijking met traditionele multi-directionele + PTZ camera's. Dankzij hun kleine formaat en uitstekende prestaties, zelfs bij weinig licht, kunnen de camera's zowel buiten als binnen met lage plafonds worden geïnstalleerd en leveren ze altijd beelden van hoge kwaliteit.

Cyberveilig, milieu- en vandalismebestendig

Beide nieuwe modellen bevatten een beveiligingselement dat voldoet aan de FIPS 140-2 Level 3 standaard voor cyberbeveiliging en worden geleverd met een digitaal certificaat uitgegeven door GlobalSign. De camera's hebben een IP66, IP67 en IK10 classificatie, zodat ze in verschillende binnen- en buitenomgevingen kunnen worden gemonteerd zonder bang te hoeven zijn voor schade door omgevingsfactoren of vandalisme.

Eenvoudige installatie en duurzaamheid

De nieuwe camera's vereisen slechts één LAN-kabel en twee VMS-licenties. Het lichtgewicht montagesysteem met haakconstructie bespaart de installateur tijd doordat de camerabehuizing eenvoudig op zijn plaats kan worden geklikt. Veel PTZ-camera's maken gebruik van een riemaandrijving die na verloop van tijd slijt. i-PRO PTZ-camera's maken gebruik van een tandwielkast die een consistente, herhaalbare pan-nauwkeurigheid garandeert en geen routine-onderhoud vereist.

 

Neem contact met ons op en maak gebruik van onze knowhow voor je projecten. We geven je graag advies!

Alle producten van het merk i-PRO

Ben je zeker?