frogblue frogLink, LE USB-Stick - SECOMP Nederland GmbH
frogblue frogLink, LE USB-Stick frogblue frogLink, LE USB-Stick

frogblue frogLink, LE USB-Stick

Art.nr. 17210011
Merk / Fabrikant frogblue
Art.nr. fabrikant SU-Lin.01
EAN 4260578530125
Gewicht van het pakket 0,025 kg
Voor 15:00 uur besteld, dan meestal dezelfde dag verzonden .

Bluetooth LE USB-Stick zur Konfiguration und Steuerung der frogblue Komponenten mittels Windows, Mac oder zur Nutzung als serielles Gateway zu anderen Systemen.

  • Witterungsbeständiger Kunststoff PC/ABS
  • Bluetooth 4.2 Low Energy
  • Funk-Freifeldreichweite 30 Meter
  • Umgebungstemperatur -5°C bis +45°C

Zur Nutzung als Programmierschnittstelle muss der Betriebsmodus des frogLink mittels frogblueProject für Windows auf „frogblue-Modus“ umgestellt werden.

frogLink

Systeeminformatie

Dit apparaat is een product van het kikkerblauwsysteem. Gedetailleerde technische kennis door middel van kikkerblauwtraining is vereist. De functie van het apparaat is softwareafhankelijk. Gedetailleerde informatie over de softwareversies en de respectievelijke functies is te vinden op de website van Frogblue. Technische beschrijvingen, verdere gedetailleerde instructies en instructies voor een correcte verwijdering zijn opgenomen in de handleiding, die beschikbaar is op de kikkerblauwe website. Inbedrijfstelling en configuratie gebeurt met de kikkerblauwe App.

Producent frogblue
Produkt groep Smarthome
Produkt type Smarthome Zubehör
Kleur groen
Uitgangen dimbaar entfällt
Geïntegreerde logische module entfällt
Geïntegreerde configuratie BackUp entfällt
Comfort- en tijdfunctie entfällt
Leistungsmessung entfällt
Kortsluitingsdetectie en -aanduiding entfällt
Bluetooth ja
Manufacturer data sheet - Deutsch (PDF)

Frogblue biedt consumenten en installateurs een nieuwe, eenvoudige manier om slimme oplossingen voor thuis te vinden - geen kabels, geen centrale besturingseenheid, geen complex werk, geen IT-technologie, geen schakelkast, geen ruimte in de subdistributieruimte en geen wolk. Het systeem is gebaseerd op zogenaamde Frogs, die achter de lichtschakelaar in de inbouwdoos zijn geïnstalleerd. Deze intelligente besturingsmodules bieden alles wat een huis of gebouw moet kunnen.