KERPEN DATACOM - SECOMP Nederland GmbH

KERPEN DATACOM

Hoogwaardige kabels en bekabelingssystemen

Als een bekwame ontwikkelaar en fabrikant van kabels en bekabelingsystemen, bedient KERPEN DATACOM GmbH tegenwoordig hoogwaardige behoeften op het gebied van informatietechnologie en industriƫle markten..

LAN-kantoor, LAN-industrie, LAN-thuis, stadsnetwerken en toegang met de gemeenschappelijke noemer Ethernet en Internet Protocol (IP) veranderen het communicatielandschap. Voor dit doel biedt KERPEN DATACOM GmbH investeringsbestendige passieve IT-oplossingen in koper- en glasvezeltechnologie.


KERPEN DATACOM koperen datakabels en systeemtechnologie worden gebruikt om high-performance systemen te creƫren voor gestructureerde gebouwbekabeling. Waar breedbanddatatransmissie en lange transmissielengtes in LAN- en stadsnetwerken de vraag zijn, zijn KERPEN DATACOM glasvezelkabels met verbeterde Gigabit Ethernet-kwaliteit een goede keuze.

Voor de industrie en de internationale projectactiviteiten in de fabrieksbouw biedt KERPEN DATACOM hoogwaardige kabels voor meet- en regeltechniek met haar assortiment. Daarbij worden nationale en internationale normen evenals fabrieksspecificaties volledig vervuld en ontwikkeld en vervaardigd in ontwerp en ontwerp volgens de specifieke wensen van eindklanten..

De ontwikkeling en productie van compounds voor de kabel- en kunststofverwerkende industrie vervolledigen de brede productportfolio van KERPEN DATACOM.

Voorbereid op de toekomst...


Toenemend verkeer en de steeds toenemende eisen van klanten op internet zorgen voor een ongekende groei van de infrastructuur van datacenters. De vereiste hoge transmissiesnelheden vereisen niet alleen hoogwaardige kabels, maar er zijn ook groeiende eisen aan de verbindingscomponenten.

KERPEN DATACOM biedt deze groeiende uitdaging het hoofd met de volgende competenties:

  • Kabelontwerp en fabricage van hogesnelheidsgegevenskabels met individueel afgeschermde parallelle paren voor toepassingen tot 25 Gigabit datatransmissie.
  • PCB-ontwerp voor high-speed applicaties zoals SFP +, QSFP +, CXP en maatwerkoplossingen.
  • Automatische programmering van digitale componenten zoals EEPROM's of microcontrollers.
  • PCB-ontwerp voor actieve toepassingen met hoge snelheid voor transmissie over langere kabellengten.
  • Geautomatiseerde verbinding voor aansluiting en solderen van PCB's en kabels met behulp van zelfontwikkelde en geoptimaliseerde machines. Deze zijn voortdurend in ontwikkeling om de SI-prestaties in producten van de volgende generatie te verbeteren.
  • Backshell-ontwerp voor standaardtoepassingen zoals SFP +, QSFP +, CXP en aangepaste oplossingen.Om in de toekomst aan de steeds toenemende marktvraag te kunnen voldoen, werkt KERPEN DATACOM GmbH nauw samen met technologieleiders en gebruikersorganisaties.

Alle producten van het merk KERPEN DATACOM

Toon alles (206)