MOBOTIX - SECOMP Nederland GmbH

MOBOTIX

MOBOTIX - De innovatieve IP-camerafabrikant uit Duitsland


Naast een professionele VMS en video-analyse, is MOBOTIX sinds 2000 actief als een innovatieve fabrikant van intelligente en autonome IP-camera's.

Om situaties met tegenlicht te beheersen en de betrouwbaarheid op lange termijn te verbeteren, werd CMOS-sensortechnologie zonder mechanisch bewegende delen meteen vanaf het begin gebruikt. De camera werkt als een op zichzelf staand systeem met automatische detectie van gebeurtenissen, waarschuwingen, video-analyse, directe NAS-ringbufferopnames en andere functies voor extern beheer. In alle camera's is intercom ge├»ntegreerd met VoIP-melding en telefoonverbinding via de SIP-standaard. 

MOBOTIX-camera's zijn vanaf het begin weersbestendig tegen IP66 tot een van de hoogste kwaliteitsnormen. In 2015 werd een nieuwe, concurrerende 6 megapixel binnenfamilie geïntroduceerd voor flexibele plafond- en wandmontage.

Intelligente IP-videosysteemconcepten van MOBOTIX

Hieronder vindt u een klein overzicht van intelligente IP-videosysteemconcepten en -oplossingen op het gebied van industrie en kritische infrastructuren, perimeterbescherming en -preventie, retail, transport en mobiliteit en nog veel meer.

Solutions and Ideas

Intelligent IP Video Concepts

Infrared Product Solution

MxIRLight & MxSplit

Industry and Critical Infrastructure

Intelligent Process Monitoring

Perimeter Security and Prevention

Next Generation Perimeter Security with Reliable Alarm Management

Retail

Video Security with Integrated Business Intelligence for Retailers

Transportation and Mobility

Reliable Video Solutions Tailored for Transportation

Alle producten van het merk MOBOTIX

Toon alles (493)