ROLINE GREEN - SECOMP Nederland GmbH

ROLINE GREEN

Milieuvriendelijk!

Een gamma van gekende ROLINE kwaliteitsproducten enkel gemerkt met een papieren label en opgebouwd uit halogeenvrij TPE materiaal, zonder plastic zakjes en zonder plastic kabelbinders voor gebruik in milieuvriendelijke omgevingen.

Onze ROLINE producten zijn voor de professionele gebruiker ontwikkeld en onderscheiden zich in kwaliteit ten opzichte van vergelijkbare producten van andere IT leveranciers. De grote compatibiliteit in samenspel met andere apparaten is buitengewoonlijk groot. ROLINE producten voldoen aan de voorgeschreven Europese normen. De specificaties en eisen van de verschillende standaarden en technologieën worden strikt nageleefd.

Om deze normen bij ons merk ROLINE te behalen, worden, sinds de oprichting van de firma SECOMP, de producten van verschillende leveranciers in computer accessoires en netwerkproducten, regelmatig in ons eigen test centrum onder de loep genomen. Voldoet een product niet aan de hoge eisen van ROLINE, dan wordt dit product niet opgenomen in ons assortiment. De reden van afwijzing kan variëren van, het niet kloppen van technische specificaties in de datasheet,  het gebruik van schadelijke stoffen, elektromagnetische storingen, niet compatibel zijn met andere apparaten tot slechte kwaliteit in de afwerking van de producten. 

Alle producten van ons merk ROLINE GREEN

Toon alles (146)

Drivers & Manuals

De belangrijkste drivers, programma's en handleidingen voor de producten van ons eigen merk ROLINE GREEN zien Driver download.