SEAGATE - SECOMP Nederland GmbH

SEAGATE

Gegevensopslagoplossingen van SEAGATE

SEAGATE is 's werelds toonaangevende leverancier van oplossingen voor gegevensopslag en ontwikkelt fantastische producten waarmee klanten en bedrijven over de hele wereld hun belangrijkste herinneringen en bedrijfsgegevens kunnen maken, delen en behouden.

In de afgelopen paar jaar is de hoeveelheid opgeslagen gegevens gegroeid van megabytes naar geopbytes, wat de noodzaak bevestigt om grote hoeveelheden gegevens met succes op te slaan en op te halen. Naarmate de vraag naar opslagtechnologie toeneemt, neemt ook de behoefte aan hogere efficiëntie en meer geavanceerde functies toe.

SEAGATE is een al lang bestaand en onmisbaar onderdeel van de opslagindustrie. In de afgelopen 35 jaar hebben we de manier waarop opslagtechnologie werkt geëvolueerd en vooruitgang geboekt met de massaproductie van de 5.25-inch harde schijf die toegang tot de pc mogelijk maakte tot innovatieve cloudopslagoplossingen.

SEAGATE werkt eraan om alle mensen - van kinderen die met hun mobiele telefoon foto's maken naar bedrijven die enorme hoeveelheden gegevens produceren - nog meer mogelijkheden te bieden om met gegevens om te gaan. We trainen innovators, uitvinders, analisten, wetenschappers en ontwikkelaars van de volgende generatie om meer snelheid, capaciteit en gegevenstoegang te bieden dan ooit tevoren.

SEAGATE heeft erkend dat gegevens uit eenmaal opgeslagen en vergeten informatie geëvolueerd zijn tot een levend wezen dat elke interactie in ons dagelijks leven bevordert. We ontwikkelen oplossingen om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften en eisen van onze gegevens gestuurde samenleving en nodigen u uit om onze oplossingen te verkennen en de reis met anderen te delen.

Alle producten van het merk SEAGATE

Toon alles (257)