XILENCE - SECOMP Nederland GmbH

XILENCE

Het merk Xilence staat al 20 jaar voor componenten voor koeling en geluidsbeperking van desktop-pc's. Samen met een internationaal team werkt het merk aan en ontwikkelt het producten die voldoen aan de steeds hogere technologische eisen. 

Het Xilence team heeft er zijn werk van gemaakt om goede gaming PC hardware aan te bieden met een uitstekende prijs-prestatie verhouding. Het merk biedt ook prijsgeoptimaliseerde kantoor PC componenten.

Inexpensive Gaming Gear.

Xilence heeft zich ten doel gesteld klanten aantrekkelijke en krachtige spelapparatuur aan te bieden die voldoet aan de tijdsgeest en de momenteel vereiste prestaties beheerst. Net als de technologie blijft Xilence evolueren en nieuwe producten ontwikkelen voor de individuele eisen van gamers op basis van de huidige technische vooruitgang. 

De missie van het merk is om mensen te begeleiden bij hun spelervaringen en hen op hun weg geruisloos, krachtig, duurzaam, indrukwekkend en langdurig terzijde te staan. De producten omvatten: gecertificeerde pc-voedingen, CPU-koelers en waterkoelers, casefans, pc-kasten, notebookadapters en accessoires zoals thermische verbindingen.

Alle producten van het merk XILENCE

Toon alles (83)