ROLINE GOLD DisplayPort Kabel, v1.4, DP M/M, 3 m - SECOMP Nederland GmbH
ROLINE GOLD DisplayPort Kabel, v1.4, DP M/M, 3 m ROLINE GOLD DisplayPort Kabel, v1.4, DP M/M, 3 m ROLINE GOLD DisplayPort Kabel, v1.4, DP M/M, 3 m ROLINE GOLD DisplayPort Kabel, v1.4, DP M/M, 3 m ROLINE GOLD DisplayPort Kabel, v1.4, DP M/M, 3 m ROLINE GOLD DisplayPort Kabel, v1.4, DP M/M, 3 m ROLINE GOLD DisplayPort Kabel, v1.4, DP M/M, 3 m ROLINE GOLD DisplayPort Kabel, v1.4, DP M/M, 3 m

ROLINE GOLD DisplayPort Kabel, v1.4, DP M/M, 3 m

Art.nr. 11045922
Merk / Fabrikant ROLINE
Art.nr. fabrikant 11.04.5922
EAN 7630049610989
Gewicht van het pakket 0,32 kg

Kleur
Lengte
Voor 15:00 uur besteld, dan meestal dezelfde dag verzonden .

ROLINE DisplayPort-kabel met DP-aansluiting aan beide zijden voor het aansluiten van een Ultrabook, notebook/ laptop of pc op een monitor, TV of projector - voor schermtransmissies in uitstekende kwaliteit met resoluties tot 7680x4320 @60Hz!

  • DisplayPort is een universele verbindingsstandaard voor de overdracht van beeld- en geluidssignalen. Toepassingen omvatten voornamelijk de aansluiting van beeldschermen en televisies op computers, BluRay-spelers en soortgelijke apparaten.
  • De connector neemt minder ruimte in beslag en is daardoor meer geschikt voor draagbare weergaveapparaten (ultrabooks, notebooks/laptops) of voor 2 connectoren op een grafische kaart (op een slotplaatje).
  • Het praktische ontwerp van de stekker voorkomt dat de kabel uit de DisplayPort-aansluiting glijdt.
  • De robuuste nylon vlecht beschermt de DisplayPort-kabel effectief en zet deze visueel in scène.
  • Hoogwaardige, dubbelafgeschermde kabel (folie+braid) met vergulde contacten voor optimale overdracht van beeldsignalen
  • Gouden connectorbehuizing

  • Compliant DP v1.4 (max. 7680 x 4320 @60Hz)

ROLINE GOLD - Topkwaliteit zonder compromissen!

Kabels van ROLINE GOLD kwaliteit worden geleverd met hoogwaardige afscherming en vergulde contacten voor contactbeveiliging, zelfs bij hoge insteekcycli. De stekkers zijn voorzien van een gouden coating om de contactduurzaamheid te verbeteren. Nylon versterkt buitenmateriaal in goud/zwart zorgt voor een betere stabiliteit en geeft de kabel een verbluffende uitstraling.

Producent ROLINE
Produkt groep Kabel
Produkt type DisplayPort kabel
Kleur zwart / goud
Lengte 3 m
Overdracht kwaliteit DisplayPort v1.4
Max. Resolutie 7680 x 4320 @60Hz (8K, UHD-2)
Connector kant 1 DisplayPort Male
Connector kant 2 DisplayPort Male
Type connector kant 1 DisplayPort
M/F kant 1 Male
Type connector kant 2 DisplayPort
M/F kant 2 Male
Toepassing extern
Kabel afscherming afgeschermd
Gewicht 204.9 g
Product Data Sheet - Nederlands (PDF)
Manufacturer data sheet - English (PDF)

De producten van ons eigen merk ROLINE zijn voor professioneel continu gebruik ontwikkeld. Met een 5 jarige werkingsgarantie staan wij voor de kwaliteit van ons product in.