ATEN CS1144D4C 4-Poorts USB DVI Dual Display Secure KVM Switch met CAC

ATEN CS1144D4C 4-Poorts USB DVI Dual Display Secure KVM Switch met CAC

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 4-7-2024
Art. nr. 14017279
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. CS1144D4C
EAN 4710469341403
Gewicht artikel 3,05 kg

Beschrijving

Voldoet aan de beveiligingseisen van PSD PP v4.0

De ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM Switch CS1144D4C is speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge beveiligingseisen van defensie- en inlichtingenorganisaties. De ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM Switch CS1144D4C voldoet aan de PSD PP v4.0 standaard (Protection Profile for Peripheral Sharing Device, versie 4.0) gecertificeerd door het National Information Assurance Partnership (NIAP).

De ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM Switch CS1144D4C biedt isolatie tussen computerbronnen en randapparatuur en maakt het delen van een toetsenbord, muis, monitor, luidsprekerset en Common Access Card (CAC)-lezer mogelijk tussen aangesloten computers van verschillende beveiligingsklassen. Naleving van PSD PP v4.0 zorgt ervoor dat het delen van randapparatuur het hoogste beveiligingsniveau biedt voor gebruikersgegevens wanneer de poortfocus wordt gewijzigd, waardoor ongeautoriseerde gegevensstromen of lekken tussen aangesloten bronnen worden voorkomen.

  • Voldoet aan de veiligheidseisen van PSD PP v4.0 (Protection Profile for Peripheral Sharing Device, versie 4.0)
  • Always on Chassis Intrusion Detection – zorgt ervoor dat de ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM Switch Series onbruikbaar wordt wanneer fysiek sabotage wordt gedetecteerd
  • Anti namaaklabels – bieden een visuele indicatie van elke poging om toegang te krijgen tot de interne componenten van de ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM Switch
  • Niet herprogrammeerbare firmware – Voorkomt herprogrammering van de firmware van de ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM switch
  • Beperkte perifere connectiviteit – ongeautoriseerde HID's (Human Interface Devices) en video worden geweigerd
  • Poortselectie via drukknoppen
  • LED indicatoren voor perimeterfiltering en KVM beveiligingsstatus
  • Strikte audiofiltering beschermt tegen audioverlies.
  • Robuuste metalen behuizing

De belangrijkste beveiligingen omvatten isolatie en unidirectionele gegevensstroom, beperkte connectiviteit en filtering van randapparatuur, bescherming van gebruikersgegevens, configureerbare apparaatfiltering en -beheer, strikte audiofiltering en een altijd aan, sabotagebestendig ontwerp dat gevoelige gegevens isoleert, en geavanceerde beveiliging en een gemakkelijke direct te gebruiken ontwerp zorgt voor een veilige implementatie.

Om de beveiliging te verhogen, biedt de ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM Switch CS1144D4C alleen handmatige schakelmethoden, inclusief drukknoppen op het voorpaneel en Remote Port Selector (RPS) 1. De ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM Switch biedt meerlaagse beveiliging CS1144D4C zorgt voor een hoog niveau van desktopbeveiliging en gegevensbeveiliging voor toepassingen zoals overheids- en militaire instanties, zorgverleners, banken en financiële instellingen en andere organisaties die vaak gevoelige of vertrouwelijke gegevens op afzonderlijke netwerken verwerken.


De remote port selector is niet bij de levering inbegrepen en moet apart worden aangeschaft.

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep KVM-Switches / PC-Shares
Produkt type KVM-Switch, DVI
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x CS1144D4C 4-poorts USB DVI Dual Display Secure KVM switch met CAC, 1x voedingsadapter, 1x gebruiksaanwijzing
Hoogte 6.55 cm
Breedte 16.39 cm
Diepte 33.5 cm
Gewicht 2.21 kg
Hoogte verpakking 233 mm
Breedte verpakking 131 mm
Diepte verpakking 540 mm
Gewicht verpakking 3.05 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (1,4 MB)

Download

User manual - English (1,3 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (805,7 KB)

Download

Technical drawing - English (112,0 KB)

Download

Accessoires

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?