ATEN CS1188DP4 8-Poorts 4K USB DisplayPort Secure KVM Switch

ATEN CS1188DP4 8-Poorts 4K USB DisplayPort Secure KVM Switch

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 13-3-2024
Art. nr. 14017298
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. CS1188DP4
EAN 4710469341472
Gewicht artikel 3,91 kg

Beschrijving

Voldoet aan de beveiligingseisen van PSD PP v4.0

De ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM Switch CS1188DP4 is speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge beveiligingseisen van defensie- en inlichtingenorganisaties. De ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM Switch CS1188DP4 voldoet aan de National Information Assurance Partnership (NIAP) gecertificeerde PSD PP v4.0 standaard (Protection Profile for Peripheral Sharing Device, versie 4.0).

De ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM Switch CS1188DP4 biedt isolatie tussen computerbronnen en randapparatuur terwijl een toetsenbord, muis, monitor en luidsprekerset wordt gedeeld tussen aangesloten computers met verschillende beveiligingsclassificaties. Naleving van PSD PP v4.0 zorgt ervoor dat het delen van randapparatuur het hoogste beveiligingsniveau biedt voor gebruikersgegevens wanneer de poortfocus wordt gewijzigd. De belangrijkste beveiligingsfuncties zijn isolatie en unidirectionele gegevensstroom, beperkte perifere connectiviteit en filtering, bescherming van gebruikersgegevens.

Voldoet aan de veiligheidseisen van PSD PP v4.0 (Protection Profile for Peripheral Sharing Device, versie 4.0)

  • Always-on Chassis Intrusion Protection – schakelt de ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM Switch uit bij detectie van fysieke sabotage
  • Tamper Evident Labels – Bieden visuele aanwijzingen van elke poging om toegang te krijgen tot de interne componenten van de ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM Switch
  • Niet herprogrammeerbare firmware - Voorkomt herprogrammering van de firmware van de ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM switch
  • Beperkte perifere connectiviteit – Niet-geautoriseerde HID's (Human Interface Devices) en video worden geweigerd
  • Poortselectie via drukknoppen / Remote Port Selector (RPS) 1 ter verhoging van de veiligheid
  • LED indicatoren voor perimeterfiltering en KVM-beveiligingsstatus
  • Strikte audiofiltering beschermt tegen audioverlies
  • Robuuste metalen behuizing

Om de beveiliging te verhogen, biedt de ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM Switch CS1188DP4 alleen handmatige schakelmethoden, inclusief drukknoppen op het voorpaneel en Remote Port Selector (RPS) 1. Met meerlaagse beveiliging biedt de ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM zorgt voor -Switch CS1188DP4 voor een hoog niveau van desktopbeveiliging en veilige gegevensretentie voor toepassingen van de overheid, defensie, gezondheidszorg, banken en financiële instellingen en voor andere organisaties die vaak gevoelige of vertrouwelijke gegevens op afzonderlijke netwerken verwerken.

Opmerking:
1. De Remote Port Selector is niet inbegrepen in het pakket en moet apart worden aangeschaft.

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep KVM-Switches / PC-Shares
Produkt type KVM-Switch, DisplayPort
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x CS1188DP4 8-poorts USB DisplayPort beveiligde KVM switch, 1x netsnoer, 1x gebruiksaanwijzing
Hoogte 6.55 cm
Breedte 20.49 cm
Diepte 43.24 cm
Gewicht 3.3 kg
Hoogte verpakking 324 mm
Breedte verpakking 133 mm
Diepte verpakking 499 mm
Gewicht verpakking 3.91 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (1,3 MB)

Download

User manual - English (1,3 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (805,7 KB)

Download

Technical drawing - English (81,8 KB)

Download

Accessoires

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?