ATEN VK0200 bedieningspaneel 12 knoppen

ATEN VK0200 bedieningspaneel 12 knoppen

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 4-7-2024
Art. nr. 14017056
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. VK0200
EAN 4719264648250
Gewicht artikel 0,42 kg

Beschrijving

De VK0200 is een volledig aanpasbaar bedieningspaneel met 12 knoppen dat een controller integreert in een toetsenbord en presenteert als een alles-in-één oplossing. Ontworpen om kleine en middelgrote conferentie- en klaslokalen te besturen, is de VK0200 een kant-en-klare oplossing die eenvoudig apparaten met elkaar verbindt, ze configureert via de intuïtieve VK6000 configuratorsoftware en de toetsenbordknopfuncties en layout flexibel aanpast aan de meeste toepassingen.

Het ATEN besturingssysteem is een op Ethernet gebaseerd beheersysteem dat alle hardwareapparaten in een ruimte met elkaar verbindt voor moeiteloze bediening. Het VK0200-bedieningspaneel fungeert niet alleen als de hoofdcontroller die hardwareapparaten met elkaar verbindt, maar ook als een besturingsinterface met aanpasbare knoppen en lay-out. Het flexibele toetsenbord kan worden toegewezen in 125 verschillende combinaties van 6 tot 12 toetsen die net zo gemakkelijk in elkaar klikken als Lego. Door verbinding te maken met het lokale netwerk, stelt de VK6000 software gebruikers in staat om eenvoudig de gewenste bediening van elk aangesloten apparaat via het toetsenbord te configureren. Met het kant-en-klare combo-bedieningspaneel kunt u direct en intelligent de faciliteiten bedienen en elk apparaat in de kamer beheren.

 • Ondersteunt verschillende interface-aansluitingen: 2x RS-232-poorten, 2x relaiskanalen, 1x digitaal ingangskanaal, 1x Ethernet-poort
 • Ontworpen voor montage in 2-voudige EU- en MK-aansluitdozen
 • Volledig aanpasbaar met 125 lay-outcombinaties van 6 tot 12 knoppen
 • Ondersteunt native KNX IP voor gebouwbeheersystemen
 • Compatibel met Telnet, TCP, UDP, HTTP, HTTPS, ONVIF en PJLink
 • Ondersteunt back-up van projectbestanden1
 • Web GUI voor eenvoudige systeemconfiguratie
 • Ondersteunt SSH communicatie voor gegevensbewaking
 • LED weergave van verbindings- en hardwarestatus
 • Tweekleurige LED's voor helder zicht in donkere omgevingen
 • Redundante voedingen: Power over Ethernet en 5 V DC (optioneel)
 • Sleutelgraveerservice op maat

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep KVM-(IP) Verlenging
Produkt type KVM over IP-Switch
Kleur grijs
Leveringsomvang 1x VK0200 12-knops paneel, 1x knoppenpakket, 6x klemmenblokken, 1x 0X12-0078-100G frontpaneel, 1x gebruiksaanwijzing
Materiaal (Behuizing) Metaal
Gewicht 200 g
Hoogte verpakking 180 mm
Breedte verpakking 70 mm
Diepte verpakking 250 mm
Gewicht verpakking 0.42 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (1,3 MB)

Download

User manual - English (17,3 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (1,6 MB)

Download

Technical drawing - English (261,9 KB)

Download

Accessoires

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?