ATEN VM5808HA 8x8 HDMI Matrix Switch met Schaalfunctie

ATEN VM5808HA 8x8 HDMI Matrix Switch met Schaalfunctie

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 23-5-2024
Art. nr. 14017333
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. VM5808HA
EAN 4710469342127
Gewicht artikel 7,235 kg

Beschrijving

Ultieme videowall oplossing

Met de 8 x 8 HDMI matrixschakelaar kan elk van de 8 HDMI ingangssignalen naar elk van de 8 HDMI uitgangskanalen worden geleid zonder aan flexibiliteit in te boeten.
Er zijn verschillende methoden beschikbaar om het apparaat te bedienen, zoals: Bijvoorbeeld via drukknoppen op het voorpaneel, RS-232- en Ethernet verbindingen (Telnet/Web GUI). Bovendien ondersteunt de VM5808HA de ATEN Video Matrix Control app om de apparaatstatus weer te geven en te bedienen.
Het kan ook worden geïntegreerd met het ATEN Control System, een platform waarop op Ethernet gebaseerde ATEN Video Matrix Switches en apparaten van derden (bijv. projectoren, lampen, AV apparatuur) centraal worden bewaakt, beheerd en bestuurd.
Signaalbeheer wordt vergemakkelijkt door het LCD scherm op het voorpaneel, dat de gebruiker een snel overzicht geeft van alle connectoraansluitingen. Bovendien maakt de lokale HDMI uitgang real time monitoring van meerdere bronnen op één scherm mogelijk, precies daar waar de matrixschakelaar zich bevindt.

  • Leidt elk van de 8 HDMI bronnen naar elk van de 8 HDMI schermen
  • Lokale HDMI uitgang - Maakt het mogelijk om tot 8 videobronnen vooraf te bekijken in een multiview venster
  • Meerdere methodes voor systeemconfiguratie inclusief drukknoppen op het voorpaneel/RS-232/Ethernet (Telnet/Web GUI) verbinding, ATEN Video Matrix Control App en ATEN Control System
  • De apparaatstatus kan worden bekeken en beheerd via de ATEN Video Matrix Control app
  • Videowall functionaliteit via intuïtieve web GUI* maakt aanpassing van maximaal 16 layouts voor elk type videowall mogelijk
  • Ingebouwde scaler converteert invoerresoluties automatisch voor optimale weergave op het scherm
  • FrameSync – voorkomt beeldscheuren door de framesnelheid van de scaleruitvoer te synchroniseren met de framesnelheid van het invoersignaal

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep KVM-Switches / PC-Shares
Produkt type HDMI-Video-Matrix-Switch
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x VM5808HA, stroomkabel, montageset, handleiding
Interface HDMI
Eingänge 8
Ausgänge 8
Hoogte 4.4 cm
Breedte 37.82 cm
Diepte 43.24 cm
Gewicht 5.54 kg
Hoogte verpakking 150 mm
Breedte verpakking 520 mm
Diepte verpakking 590 mm
Gewicht verpakking 7.235 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (922,5 KB)

Download

User manual - English (5,3 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (1,3 MB)

Download

Technical drawing - English (93,2 KB)

Download

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?