IT-Accessoires en Netwerktechniek Catalogus 2024

Persoonlijk advies en ondersteuning

 

Met trots presenteren we u de 60e editie van onze algemene catalogus, die het kernassortiment van ons volledige portfolio overzichtelijk voor u samenvat. 

SECOMP breidt uit!

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat SECOMP sinds 1 september 2023 met 3.000 vierkante meter magazijnruimte is uitgebreid. We willen u ook in de toekomst een bovengemiddelde beschikbaarheid voor ons groeiende productassortiment kunnen garanderen. Daarnaast stelt de uitbreiding ons in staat om een nieuw logistiek concept te implementeren dat de processen op het gebied van inkomende en uitgaande goederen verder optimaliseert.

Bekijk onze opties voor datalevering!

Een bloeiend kernassortiment met een selectie van veel meer dan 20.000 artikelen betekent ook een groter onderhoudsvolume voor de artikelaanmaak in uw ERP- en PIM-systeem. We willen u erop wijzen dat u met onze geautomatiseerde opties voor gegevensverstrekking ons hele assortiment of geselecteerde delen daarvan met één druk op de knop elektronisch beschikbaar kunt maken. Als uw systemen niet direct compatibel zijn met de bestandsformaten die wij leveren, helpt ons contentteam u graag. Zij kunnen de gegevens converteren volgens uw vereisten en uw individuele sjablonen voor het maken van artikelen invullen. Natuurlijk bieden we deze service gratis aan.

Als je vragen of individuele aanpassingen hebt, staat ons verkoopteam altijd voor je klaar. 

Nieuwe producten

Nieuwe producten

Onze productmanagers staan in direct met de fabrikanten en zijn continu op zoek naar nieuwe, aantrekkelijke merken en producten. Een blik op de artikelen die als NEW gemarkeerd zijn is altijd de moeite waard!

Productaanbevelingen

Onze TOP-producten

Als kwaliteitsmanagement, productmanagement en onze klanten het eens zijn, kun je niet veel fout doen. Duim omhoog voor onze talrijke Productaanbevelingen.

Ben je zeker?