IT-Accessoires en Netwerktechniek Catalogus 2023

Persoonlijk advies en ondersteuning

Met genoegen presenteren wij u de 59ste catalogus van SECOMP voor het jaar 2023. Ons kernassortiment, dat is geoptimaliseerd en groeit in lijn met de huidige markttrends, stellen wij u in PDF vorm ter beschikking. Ook dit jaar willen wij u wijzen op onze servicemogelijkheden om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden:

Verkoophotline: Wij bieden u ook persoonlijk advies en ondersteuning van ons verkoopteam. We beantwoorden 95% van de inkomende oproepen binnen enkele seconden. Wij willen u graag tijdrovende en zenuwslopende wachttijden besparen. Onze ervaren medewerkers staan dagelijks voor u klaar van 8.30 tot 17.30 uur. Bel ons gerust.

Technische informatie: De gratis en persoonlijke service van onze technisch specialistische informatie adviseert u zowel in pre-sales als in after-sales. Wij ondersteunen u bij de planning en uitvoering van projecten, bij de keuze van producten en helpen u bij ondersteuning snel en vakkundig.

eBusiness: Met onze talrijke aansluitmogelijkheden in het kader van e-Procurement proberen wij uw inkoopproces zo efficiënt en eenvoudig mogelijk te maken. Neem contact op met ons verkoopteam, wij adviseren u graag over de verschillende aansluitmogelijkheden.

Wij willen u hartelijk bedanken voor de samenwerking in het afgelopen jaar en kijken uit naar een succesvol jaar 2023.

 

Nieuwe producten

Nieuwe producten

Onze productmanagers staan in direct met de fabrikanten en zijn continu op zoek naar nieuwe, aantrekkelijke merken en producten. Een blik op de artikelen die als NEW gemarkeerd zijn is altijd de moeite waard!

Productaanbevelingen

Onze TOP-producten

Als kwaliteitsmanagement, productmanagement en onze klanten het eens zijn, kun je niet veel fout doen. Duim omhoog voor onze talrijke Productaanbevelingen.

Ben je zeker?