VELCRO® klittenband - even simpel als geniaal

Er zijn uitvindingen die even eenvoudig als geniaal zijn. Een daarvan is zeker de klittenbandsluiting, waarbij de eenvoud vooral in de toepassing zit. Meer dan 50 jaar geleden richtte de uitvinder van deze bevestigingstechnologie het bedrijf VELCRO® op, dat vandaag de dag nog steeds marktleider is op het gebied van klittenband.

Vandaag de dag zijn klittenbandsluitingen verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en talloze vormen - geschikt voor allerlei toepassingen in de particuliere sector en voor commercieel en industrieel gebruik. Met zijn producten staat het merk VELCRO® voor de hoogste kwaliteit, uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

Enkele speciale producten van het merk VELCRO®: 

HIGH STRENGTH FASTENER is een zelfklevende klittenbandtape met een bijzonder hoge kleefkracht voor verschillende oppervlakken en een hoge temperatuurbestendigheid (tot ongeveer 120°C). De kleefkracht van de klittenband tapes met het label EXTREME STRENGTH FASTENER is zelfs nog hoger.

De tapes met het label EXTRA THIN FASTENER zijn perfect voor bijna onzichtbare, verwijderbare bevestigingen binnenshuis met een hoge initiële kleefkracht.

De producten met de aanduiding UNIVERSAL FLOORING FASTENER worden gekenmerkt door hun eigen toepassingsgebied. Ze zijn ontworpen voor het leggen van flexibele vloeren zoals tapijt.

De ALFA-LOK® sluiting van het merk VELCRO® is een sterke, zelfsluitende band met speciale paddenstoelvormige koppen die in elke positie in elkaar grijpen wanneer twee zijden stevig tegen elkaar worden gedrukt.

LOGISTRAP palletbanden helpen magazijnspecialisten om arbeidskosten en afval te verminderen met een herbruikbare band voor het vastzetten van goederen op pallets.

De banden met het label GREEN TIE zijn voor een heel ander toepassingsgebied. Ze kunnen ook worden gebruikt om tere planten voorzichtig vast te zetten op kweekhulpmiddelen.

VELCRO®-producten dekken een enorm scala aan toepassingen. De geselecteerde producten zijn slechts representatief voor het brede assortiment VELCRO®-producten.

Als u geïnteresseerd bent in andere producten: Bel ons! We adviseren u graag!

Alle producten van het merk VELCRO

Ben je zeker?