ATEN VP2120 Naadloze Presentatie Switch met Quad View

ATEN VP2120 Naadloze Presentatie Switch met Quad View

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Leverbaar binnen 24 uur
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 14017130
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. VP2120
EAN 4719264649165
Gewicht artikel 1,977 kg

Beschrijving

De ATEN VP2120 Seamless Presentation Switch integreert videomatrixschakeling, AV streaming, audiomixing en samenwerkingsfuncties in één compact apparaat. Met één HDMI ingang, twee HDMI uitgangen en vier bidirectionele streamingkanalen maakt de VP2120 BYOD samenwerking mogelijk voor efficiëntere en productievere vergaderingen in kleine en middelgrote vergaderruimten.

  • Streaming vanaf elk BYOD-apparaat

Met de VP2120 kunnen deelnemers draadloos deelnemen aan vergaderingen vanaf laptops en smartphones, waardoor samenwerking sneller en eenvoudiger dan ooit wordt. Log gewoon in en begin met het delen van uw presentatie-inhoud via de web GUI of de ATEN Video Presentation Control app op elk mobiel Apple- of Android-apparaat.

  • Gelijktijdige bidirectionele multistreaming

Versnel de samenwerking met bidirectionele streaming van content van maximaal 4 deelnemers tegelijkertijd. Klik op de knop Start delen om de inhoud van de presentatie vanaf uw laptop of mobiele apparaat te streamen, of ga live om de inhoud van de presentatie in realtime te streamen naar deelnemers in verschillende kamers of aparte verdiepingen.

  • Quad view flexibiliteit met automatische layout

De geïntegreerde multiview modus maakt het mogelijk om tot 4 streamingbronnen in quad weergave op één scherm weer te geven en kan de layout dynamisch aanpassen aan het aantal beschikbare bronnen. Deelnemers kunnen een streaming invoerbron selecteren om in te zoomen en weer te geven op volledig scherm, waardoor de flexibiliteit wordt vergroot om de presentatie direct aan te passen aan de behoeften van snelle discussies.

  • Instant chatroom delen

De chatroom verbetert de interactie en het delen van informatie tussen deelnemers. Deelnemers kunnen direct met elkaar chatten of bestanden in één keer naar alle deelnemers sturen om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde pagina zit en toegang heeft tot belangrijke informatie voor de vergadering.

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep KVM-Switches / PC-Shares
Produkt type HDMI-Video Matrix Switch
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x VP2120 Seamless Presentatie Switch, 1x 2XRT-0003G IR ontvanger, 1x 2XRT-0112G IR afstandsbediening, 1x 0AD8-8012-33MG voeding, 1x gebruiksaanwijzing
Interface HDMI
Eingänge 1
Ausgänge 2
Max. Afstand 15 m
Max. Bandbreedte 60 Hz
Max. Resolutie (nom.) HDMI: tot 1080p bij 60 Hz
Aansluiting op het lichtnet Apparaat Europlug, Type-C
Gewicht 1.14 kg
Hoogte verpakking 130 mm
Breedte verpakking 420 mm
Diepte verpakking 210 mm
Gewicht verpakking 1.977 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (1,5 MB)

Download

User manual - English (9,8 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (1,7 MB)

Download

Technical drawing - English (67,4 KB)

Download

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?