IT-Accessoires en Netwerktechniek Catalogus 2023 - SECOMP Nederland GmbH

IT-Accessoires en Netwerktechniek Catalogus 2023

IT-Accessoires en Netwerktechniek

Catalogus 2023

Persoonlijk advies en ondersteuning

Met genoegen presenteren wij u de 59ste catalogus van SECOMP voor het jaar 2023. Ons kernassortiment, dat is geoptimaliseerd en groeit in lijn met de huidige markttrends, stellen wij u in PDF vorm ter beschikking – nog steeds verkrijgbaar in papieren vorm (in Duits) of als bladercatalogus in onze online shop. Door de huidige prijsdynamiek op de markt zijn wij genoodzaakt om dit jaar voor het eerst de catalogus zonder prijzen te tonen. Voor actuele prijs- en beschikbaarheidsinformatie vragen wij u daarom onze online shop te gebruiken of contact op te nemen met ons verkoopteam. Ook dit jaar willen wij u wijzen op onze servicemogelijkheden om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden:

Verkoophotline: Wij bieden u ook persoonlijk advies en ondersteuning van ons verkoopteam. We beantwoorden 95% van de inkomende oproepen binnen enkele seconden. Wij willen u graag tijdrovende en zenuwslopende wachttijden besparen. Onze ervaren medewerkers staan dagelijks voor u klaar van 8.30 tot 17.30 uur. Bel ons gerust.

Technische informatie: De gratis en persoonlijke service van onze technisch specialistische informatie adviseert u zowel in pre-sales als in after-sales. Wij ondersteunen u bij de planning en uitvoering van projecten, bij de keuze van producten en helpen u bij ondersteuning snel en vakkundig.

E-business: Met onze talrijke aansluitmogelijkheden in het kader van e-Procurement proberen wij uw inkoopproces zo efficiënt en eenvoudig mogelijk te maken. Neem contact op met ons verkoopteam, wij adviseren u graag over de verschillende aansluitmogelijkheden.

Wij willen u hartelijk bedanken voor de samenwerking in het afgelopen jaar en kijken uit naar een succesvol jaar 2023.

Nieuwe producten

Toon alles (327)

Product aanbeveling

Toon alles (728)