IT-Accessoires en Netwerktechniek Catalogus 2022 - SECOMP Nederland GmbH

IT-Accessoires en Netwerktechniek Catalogus 2022

IT-Accessoires en Netwerktechniek

Catalogus 2022

Persoonlijk advies en ondersteuning

In 2022 zijn we trots om onze 58e algemene catalogus aan u te kunnen presenteren. Ons kernassortiment, dat is geoptimaliseerd en groeit in lijn met de huidige markt trends, is voor u beschikbaar in een verkorte vorm als onderdeel van de catalogus - nog steeds verkrijgbaar in papieren vorm of als een flip-catalogus in onze online shop. SECOMP biedt excellente service, beproefde kwaliteitsnormen en hoge beschikbaarheid van ons kernassortiment. Wij definiĆ«ren onze  service als volgt en hopen u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in uw dagelijkse werkzaamheden:
Verkoophotline: wij zullen u ook in de toekomst persoonlijk advies en ondersteuning van ons verkoopteam blijven bieden. We beantwoorden 95% van de inkomende oproepen binnen enkele seconden. Wij willen u tijdrovende en zenuwslopende wachttijden besparen. Onze ervaren medewerkers staan dagelijks voor u klaar van 08.30 uur tot 17.30 uur. Bel ons gerust.
Technische informatie: De gratis en persoonlijke service van onze technische informatie zal u adviseren in zowel pre- als after-sales. Wij ondersteunen u bij de planning en uitvoering van projecten, bij de keuze van producten en bieden snelle en professionele hulp bij ondersteuning.
E-business: Met onze talrijke mogelijkheden om software te koppelen in het kader van e-Procurement proberen we uw aankoopproces zo efficiƫnt en eenvoudig mogelijk te maken. Neem contact op met ons verkoopteam, wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.
Wij willen u hartelijk bedanken voor uw loyaliteit in het afgelopen en het nieuwe jaar en kijken uit naar een verdere succesvolle samenwerking!

Nieuwe producten

Toon alles (145)

Product aanbeveling

Toon alles (727)