IT-Accessoires en Netwerktechniek Catalogus 2019 - SECOMP Nederland GmbH

IT-Accessoires en Netwerktechniek Catalogus 2019

IT-Accessoires en Netwerktechniek

Catalogus 2019

Beste klanten, en beste toekomstige klanten.

Het bedrijf SECOMP bestaat al 30 jaar en is bij velen net als u bekend als een speciale distributeur van IT-accessoires, netwerktechnologie, monitoringsystemen, UPS & stroom- voedingen, consumenten elektronica, accessoires, 19-inch kasten en bijbehorende accessoires en LED-verlichtingstechnologie. Veel verschillende producten dus. We zijn er trots op om u dit jaar wederom onze jaarlijkse algemene product catalogus voor het jaar 2019 te presenteren.

Voor ons betekent traditie ook dat u naast de online versie, het printmedium blijft ontvangen. Deze catalogus is bedoeld om u goed te informeren over het steeds groeiende assortiment van SECOMP met producten van onze eigen merken zoals ROLINE en VALUE evenals de vele andere fabrikanten zoals ATEN, VIVOTEK, DLINK, OSRAM, SCHROFF en nog veel meer IT-toebehoren.

Kijk ook eens naar de aanvullende diensten die door ons projectteam wordt aangeboden, wij helpen u graag bij het plannen, raadplegen en installeren op locatie. We willen niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar ook daarbuiten deel uitmaken van uw succes. Laten we nog meer samenwerken om zakelijke kansen te identificeren en oplossingen te ontwikkelen, voor een blijvende succesvolle samenwerking!

José Horstman, Sales Director

Liever papier i.p.v. online? Vraag de catalogus aan via het onderstaande formulier of neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij leveren de catalogus alleen aan bedrijven of instellingen, wij versturen geen catalogus aan particulieren.

Nieuwe producten

Toon alles (547)