IT-Accessoires en Netwerktechniek Catalogus 2021 - SECOMP Nederland GmbH

IT-Accessoires en Netwerktechniek Catalogus 2021

IT-Accessoires en Netwerktechniek

Catalogus 2021

E-Procurement - De elektronische aanbesteding

Wij als Secomp zijn in de markt bekend geworden door ons assortiment. Ondertussen gaat de digitalisering ook vooruit in zowel de detail als groothandel.

In tijden van Corona is dit proces versneld als het gaat om e-commerce in het B2B-gebied. Het gaat niet alleen om bestellingen van goederen van individuele klanten, maar ook om de zakelijke relaties tussen vooral u en Secomp.

Met uw account web-login heeft u toegang tot onze online winkel met exclusieve aanbiedingen. (deze zijn alleen toegankelijk voor zakelijke gebruikers) Wij bieden u de beste mogelijkheden tijdens het winkelen waardoor u tijd en moeite bespaart.  De pre- en after-sales service wordt niet verwaarloosd. Ons team staat op de gebruikelijke openingstijden tot uw beschikking. We kijken ernaar uit om met u samen te werken om bedrijfsprocessen en uw inkoop van goederen te optimaliseren en gemakkelijker te maken.

Met onze nieuwe productcatalogus 2021 geven we u ook tijdens deze, door Corona beïnvloede tijd een papieren product overzicht van onze constant groeiende en voor u geoptimaliseerde assortiment. We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om u te bedanken dat u SECOMP loyaal blijft en wij zullen er in ieder geval er alles aan doen om met u te blijven samenwerken.

Nieuwe producten

Toon alles (272)

Product aanbeveling

Toon alles (777)