SCHROFF - SECOMP Nederland GmbH

SCHROFF

Over het merk SCHROFF


Het merk SCHROFF biedt een breed scala aan accessoires voor elektronische assemblages - van kaarthouders, geleiding gekoelde PCB-frames, frontpanelen en roosters, tot racks, behuizingen, backplanes, voedingen, kasten en voor gemonteerde bays voor embedded computersystemen.

Het merk SCHROFF, dat deel uitmaakt van de business unit nVent Technical Solutions (Pentair Technical Solutions van 1994 - 2018), is al meer dan vijf decennia de wereldleider in elektronische verpakkingssystemen.


Compatibel. Modular. schaalbaar.De juiste oplossing op het juiste moment

SCHROFF is sinds de oprichting in 1962 in Duitsland een van de innovatieleiders in de industrie. Het succesverhaal begon met de ontwikkeling van een rekmontagesysteem voor Eurocards, dat wereldwijd de aanzet gaf tot de 19-inch standaard. Tot op heden lopen de elektronische oplossingen van SCHROFF voorop in een breed scala van 19''-toepassingen. De producten van SCHROFF worden wereldwijd erkend en voldoen aan de nationale en internationale normen voor elektronische verpakkingen, evenals aan de normen IEC 60297-3-x en IEEE 1101.x.

Opbouwe. Beveiligen. koelen.

Het productspectrum varieert van elektronische kasten, laboratoriumrekken en racks tot trillings- en trilling bestendige robuuste oplossingen. Daarom is SCHROFF de juiste partner als het gaat om de bescherming van communicatie en elektronische apparatuur. Naast het standaard assortiment biedt het merk SCHROFF ook oplossingen op maat. SCHROFF-faceplates kunnen bijvoorbeeld worden geconfigureerd met aangepaste breakouts en kleuren.

Bescherming van elektronica: niet alleen binnen 19‘‘

Als een van de toonaangevende vernieuwers van de 19-inch technologie, breidt SCHROFF zijn assortiment uit met producten voor andere vormfactoren. De nieuwe productfamilie van het merk "Interscale" van het merk SCHROFF met zijn innovatieve ontwerp en accessoires voor de behuizing zorgt voor een kortere integratietijd en kan aan de individuele vereisten worden aangepast. Dit is de manier om de juiste oplossing op het juiste moment te bieden, zelfs voor kleine en niet-standaard PCB's.

Wat SCHROFF-producten in één oogopslag onderscheidt:

 • Gecertificeerd volgens wereldwijde normen
 • Wereldwijde beschikbaarheid
 • Uitstekende kwaliteit
 • Innovatieve oplossingen
 • Uitgebreid warmtebeheer
 • Groot programma met standaardproducten
 • Aanpassing volgens klantvereisten
 • Klant specifieke nieuwe ontwikkelingen
 • Klantgericht denken en werken
 • Servicekwaliteit met competentie Uitgebreide testen
 • Beste prijs / prestatie verhouding

Een paar feiten over producten van het merk SCHROFF:


Outdoor kasten

SCHROFF Outdoor-kasten zijn verschillende keren getest en zorgen voor een veilig voortbestaan van gevoelige buitenelektronica. Dit omvat een toekomstgericht en flexibel klimaatconcept voor een breed scala aan toepassingen.

Kasten voor datatechnologie

De kasten van SCHROFF voor datatechnologie voldoen niet alleen aan de technische specificaties van alle gangbare servertypen, ze zien er ook goed uit!

elektronische behuizingen

De elektronische kasten (eurorack, NOVASTAR) zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in zware industriële omgevingen en beschermen elektronica tegen stof-, olie- of watervervuiling. Uniek is de veiligheid tegen elektromagnetische straling, zelfs bij hoge frequenties garandeert u een probleemloze werking van machines en systemen. De hoge stabiliteit maakt ook de installatie van zware componenten mogelijk.

Behuizing

Flexibiliteit, modulariteit, functionaliteit en ontwerp zijn de belangrijkste criteria bij het kiezen van geschikte behuizingen. SCHROFF-behuizingen, beide als desktopbehuizingen (ratiopacPRO, propacPRO, compacPRO, comptec) en als wandbehuizingen (CONCEPTLINE, INLINE en QLINE) combineren ingenieuze technologie met modern industrieel ontwerp. Ze hebben een effectieve afscherming tegen elektromagnetische straling en maken ook indruk met hun ergonomische en esthetische ontwerp.

Bouwgroepenrack

De racks (europacPRO, multipacPRO, inpac) zijn gebaseerd op gestandaardiseerde componenten. Binnen een modulaire bouwset bieden ze oplossingen met een hoog economisch rendement. En dat met de hoogste eisen aan de beveiliging van het hele systeem. Elektronica voor mobiele toepassingen heeft een solide constructie-mechaniek nodig. De basisontwerpen van onze producten bevatten al maatregelen voor EMC, schok- en trilling bestendigheid en eenvoudige bediening.

Alle producten van het merk SCHROFF

Toon alles (12223)