Jouw herfst, jouw muziek: ontdek onze top audio-highlights!

De herfst is aangebroken en daarmee breekt de tijd aan voor gezellige uurtjes thuis of genietmomenten in het kleurrijke park. Om ervoor te zorgen dat je altijd vergezeld wordt door het juiste geluid, presenteren we onze selectie audioproducten die je bij elke gelegenheid zullen vergezellen en voor de ideale sfeer zullen zorgen.

Voor thuis: DAB+ radio en platenspeler.

Voor gezellige dagen biedt een DAB+ radio je al je favoriete programma's in de beste geluidskwaliteit. En voor wie van authentiek houdt, hebben we platenspelers die de nostalgische vinylervaring terugbrengen.

Onderweg: Bluetooth-luidsprekers en hoofdtelefoons

Uitstapjes naar de natuur of de stad worden nog gedenkwaardiger met de juiste soundtrack. Met onze Bluetooth-luidsprekers van Lenco kun je de muziek voor jou en je vrienden overal mee naartoe nemen. Of schakel de wereld om je heen uit en ga helemaal op in je muziek met onze on-ear en in-ear hoofdtelefoons.

Voor feestjes: karaokemicrofoons en luidsprekers met discolichten

Een krachtige bas en het juiste discolicht creëren de perfecte feestsfeer. Beide krijg je met de mobiele luidsprekers van Lenco. Een speciaal hoogtepunt voor elk feest zijn onze karaokemicrofoons. Zet gewoon je favoriete nummers op het apparaat en zing mee. Dansen, lachen, feestvieren - je herfst wordt onvergetelijk!

Door onze uitstekende audioproducten te laten zien, willen we ervoor zorgen dat je deze herfst altijd de juiste muzikale begeleiding hebt. Bezoek onze website voor meer informatie over de producten die bij jou passen. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Lenco Hifi & Audio

Ben je zeker?