Slim opladen gemakkelijk gemaakt

Ken je het probleem? Je kijkt uit naar een heerlijk uitje om volop te genieten van het fantastische weer. Of je staat op het punt om een belangrijke klant te bezoeken en je wilt er zeker van zijn dat je altijd beschikbaar bent. Maar uitgerekend op deze momenten blijkt de batterij van je smartphone of tablet (bijna) leeg te zijn. Tot overmaat van ramp is juist dan de originele oplader van de aardbodem verdwenen. En het lijkt erop dat de opladers van collega's, familieleden of vrienden zelden compatibel zijn. Of nog erger: het enige beschikbare stopcontact is al geblokkeerd door een ander mobiel apparaat.

Als deze situaties u bekend in de oren klinken, dan hebben wij de perfecte oplossing voor u: ontdek ons uitgebreide assortiment USB-laders, ook wel USB-laders genoemd.

Bij ons vindt u niet alleen een verscheidenheid aan ontwerpen, maar ook verschillende aansluitmogelijkheden en een breed scala aan innovatieve extra functies. Of u nu een lader voor uw auto nodig hebt of een laadstation voor het stopcontact thuis wilt, wij hebben de juiste oplossing voor u. Tot onze laders behoren modellen met USB Type-C aansluitingen die voldoen aan de nieuwste technologische eisen, maar ook laders die de QuickCharge (QC) functie van je mobiele apparaat ondersteunen. We bieden ook een handig inductielaadstation en een geavanceerde lader met GaN-technologie. Met sommige van onze aangeboden oplaadstations kun je meerdere apparaten tegelijk opladen, zodat je nooit meer compromissen hoeft te sluiten.

Heb je vragen over de aangeboden apparaten of andere mobiele apparaten?

Bezoek onze online shop of bel ons, we helpen je graag.

USB-opladers

USB-kabel

Ben je zeker?