Videoschakelaars en -splitters voor presentaties, vergaderingen ...

In moderne kantoren of thuiskantoren moeten vaak verschillende apparaten op hetzelfde scherm worden aangesloten - van laptops tot settopboxen tot spelconsoles. Het aansluiten en loskoppelen van deze apparaten kan echter vervelend en tijdrovend zijn. Dat is waar videoswitches en -splitters van pas komen. Met videoswitches en -splitters kun je naadloos en effectief samenwerken en presenteren zonder voortdurend kabels te hoeven verplaatsen.

Videoswitches en videosplitters zijn onmisbare hulpmiddelen voor wie op kantoor of thuis werkt. Deze apparaten maken het mogelijk om meerdere videobronnen op één monitor of meerdere monitoren met één videobron te gebruiken. Ze zijn ideaal voor presentaties, vergaderingen, videoconferenties of gewoon om meerdere apparaten te beheren.

Met een videoswitch, ook wel videoswitcher of videoschakelaar genoemd, kun je schakelen tussen meerdere videobronnen. Dit is vooral handig als je meerdere apparaten gebruikt zoals laptops, tablets of projectoren en snel tussen deze apparaten wilt schakelen.

Een videosplitter, ook wel videoverdeler genoemd, splitst een videosignaal in meerdere uitgangen. Dit is ideaal als je hetzelfde signaal op meerdere monitoren of beeldschermen wilt weergeven, zoals in een vergaderruimte of bewakingscentrum.

Een videomatrixschakelaar is een speciaal type videoschakelaar die meerdere bronnen en meerdere uitgangen ondersteunt, zodat je elk signaal naar elke uitgang kunt sturen. Dit is vooral handig voor complexe opstellingen of grote vergaderzalen waar meerdere schermen of projectoren nodig zijn.

Of je nu een videoswitch, videosplitter of videomatrixswitch nodig hebt, ze zijn allemaal eenvoudig te installeren en te gebruiken. Ze maken je werkomgeving flexibeler en efficiënter en zorgen voor een soepele samenwerking en presentatie.  We helpen je graag bij het kiezen van het juiste apparaat voor jouw behoeften.

Videoschakelaars / schakelaars

Videoverdeler / splitter

Ben je zeker?