ATEN - SECOMP Nederland GmbH

ATEN

ATEN - KVM-switches, oplossingen voor remote maintenance, beeldoverdracht, USB-randapparatuur en datacommunicatieproducten

De producten van het merk ATEN hebben een hoge veiligheidsnorm en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport en overheidsinstellingen of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen. ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor remote maintenance, beeldoverdracht, USB-randapparatuur en datacommunicatieproducten.


Voor freelancers, eenmansbedrijven en kleine en middelgrote bedrijven biedt de productportfolio van ATEN oplossingen op het gebied van kabel-KVM-systemen, desktop KVM-systemen en LCD KVM-systemen. Met de nieuwe generatie KVM over IP-switches kunnen grote ondernemingen hun volledige IT-infrastructuur efficiënt beheren vanaf elke plek ter wereld.

Het assortiment professionele A/V-oplossingen omvat geïntegreerde beeldoverdrachtssystemen voor thuis en professioneel gebruik, voor zakelijke, educatieve, medische, retail- en thuisbioscooptoepassingen.

De productlijn Green Energy, die jaren geleden door ATEN werd gelanceerd, omvat energiebesparende oplossingen in datacenters met intelligente energiebeheereenheden. Deze PDU's bevatten indicatoren voor energie-efficiëntie en maken het mogelijk om stroom in realtime te beheren, zowel lokaal als op afstand. De Green Energy-productlijn omvat een verscheidenheid aan KVM-producten, video- en audio-hardwareproducten, diverse Energy Intelligence Rack PDU-producten en USB-adapteraccessoires voor datacommunicatie.

Alle nieuwe producten van het merk ATEN

Toon alles (13)

Alle producten van het merk ATEN

Toon alles (663)