D-LINK - SECOMP Nederland GmbH

D-LINK

D-LINK - Wireless, Switching, videobewaking

Al 30 jaar staat het merk D-LINK voor hoogwaardige netwerk- en monitoringtechnologie, evenals voor op maat gemaakte complete oplossingen.

De productportfolio van D-LINK biedt niet alleen technische oplossingen, maar biedt ook steeds opnieuw praktijkgerichte innovaties. Het biedt producten en oplossingen uit één bron: Wireless, Switching en Video Surveillance. Beginnend met de eenvoudige WLAN-router tot complexe netwerkaccessoires, biedt de D-LINK zo ongeveer alles.

D-LINK-producten zijn geschikt voor zowel privé- als professioneel gebruik in de industrie en de handel.

D-LINK Wireless oplossingen (Stand Alone, Unified en Cloud)

In de draadloze sector bieden D-LINK-producten kleine en middelgrote bedrijven uniforme draadloze netwerkoplossingen voor productieve werkomgevingen tegen lage Total Cost of Ownership (TCO).

Hier worden voor de verschillende toepassingsscenario's uitstekende toegevoegde waarde geboden. D-LINK professionele draadloze netwerken zijn schaalbaar, eenvoudig in te stellen en eenvoudig te beheren. De uniforme draadloze D-LINK-oplossingen bieden stabiliteit in het hele WLAN via een zelf herstellend netwerk en AP load balancing.

Voordelen van draadloze D-LINK-oplossingen:

 • Gevarieerde opties.
 • Naadloos en ononderbroken roamen.
 • Eenvoudige installatie en beheer.
 • Robuuste beveiliging.

D-LINK Switchen


Op het gebied van switches biedt het merk D-LINK een uitgebreid assortiment met verschillende poortaantallen, functies en aansluitmogelijkheden, evenals uitbreidingsmogelijkheden. Dit zijn de basis voor een breed scala aan hoogwaardige netwerkoplossingen, geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen, ziekenhuizen, scholen, universiteiten en openbare instanties.

De kostenefficiënte D-LINK-switches voldoen aan de steeds groter wordende vraag naar capaciteit en snelheid en vormen de basis voor veilige en betrouwbare bedrijfsnetwerken. Dit omvat zowel de noodzakelijke beveiliging om een end-to-end draadloze infrastructuur te beheren als de noodzakelijke beveiliging bij het opslaan van gevoelige gegevens.

De voordelen van D-LINK-switches in één oogopslag:

 • Probleemloze spraak- en video-ondersteuning.
 • Alle bandbreedtedekking: Fast Ethernet, Gigabit Ethernet en 10Gb.
 • Flexibele connectiviteit inclusief gemengde koperen en glasvezelnetwerken.
 • Consistent beheer en controle van toegang via draadloze of bekabelde apparaten voor verhoogde beveiliging en lagere kosten.
 • Gegarandeerde interoperabiliteit om bedrijfskosten te verlagen.
 • Geïntegreerde en stabiele beveiliging zorgt voor lagere risico's en lagere kosten.
 • Schaalbare oplossingen: modulair gebruik of stacking.

D-LINK Video surveillance oplossingen


Het merk D-LINK staat voor zeer goede bewakingsoplossingen! Van camera's en Switches tot wifi, opslag en software - het assortiment van D-LINK biedt alles voor een complete en professionele beveiligingsoplossing.

Power over Ethernet maakt het instellen van videobewaking eenvoudiger, veiliger en goedkoper. De meeste Business Class D-Link-camera's ondersteunen installatie met één kabel dankzij de PoE-technologie. Bovendien maakt een combinatie met een D-LINK Smart PoE-switch bediening op afstand en regeling van de stroom mogelijk.

De slimme schakelaars van D-LINK zijn voorzien van automatische detectie van IP-camera's, creëren een virtueel LAN en prioriteren verkeer - dit wordt de exclusieve Auto Surveillance VLAN-technologie genoemd.

Alle producten van het merk D-LINK

Toon alles (274)